photo 2bnew

Όπως αναφέρει το υπ' αριθμόν 1548/26.3.2021 έγγραφο του ΠΦΣ προς τους φαρμακευτικούς συλλόγους "Όπως γνωρίζετε όλοι οι φαρμακοποιοί μετά από ενέργειες μας έχουν ήδη προγραμματίσει τα ραντεβού τους για εμβολιασμούς και η μεγάλη πλειοψηφία αυτών έχει ήδη εμβολιαστεί και με τη δεύτερη δόση εμβολίου.

Κατανοώντας την αναγκαιότητα εμβολιασμού των υπαλλήλων των φαρμακείων μας, δημιουργήσαμε μια πλατφόρμα για την δήλωση πρόθεσης εμβολιασμού, η οποία παρέμεινε ανοιχτή από για περίπου μια εβδομάδα. Με ενέργειες του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου οι υπάλληλοι οι οποίοι δήλωσαν την πρόθεση τους να εμβολιαστούν ενσωματώθηκαν στην πλατφόρμα του emvolio.gov.gr και μπορούν να προγραμματίσουν τον εμβολιασμό τους.

Από τους 11.000 υπαλλήλους φαρμακείων όλης της Χώρας ,δήλωσαν πρόθεση εμβολιασμού και έδωσαν τα στοιχεία τους περίπου 5.500. Οι υπόλοιποι ως είχαν δικαίωμα αρνήθηκαν.

Επειδή όμως δεχόμαστε πλέον πληθώρα τηλεφωνημάτων από εργαζόμενους οι οποίοι κατανόησαν την αναγκαιότητα του εμβολιασμού ενεργοποιούμε εκ νέου την πλατφόρμα δήλωσης πρόθεσης εμβολιασμού. Δίνουμε έτσι την δυνατότητα σε όσους επιθυμούν  αλλά και τους νεοπροσληφθέντες υπαλλήλους  να εμβολιαστούν έναντι της Covid-19. Θα υπάρξει και νέα συνεννόηση με τους αρμόδιους Υπουργούς Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης ώστε να ενσωματωθούν τα στοιχεία τους στο emvolio.gov.gr.

Συνάδελφοι  πρέπει ενημερώσετε άμεσα τα μέλη σας , τα οποία με τη σειρά τους θα πρέπει να το γνωστοποιήσουν  και να πείσουν τους υπαλλήλους τους για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού. 

Η φόρμα, η οποία είναι διαθέσιμη στο https://forms.gle/m3B8pws9xMwfbrfU7, θα είναι ενεργή από αύριο Σάββατο 27 Μαρτίου το πρωί έως και την Παρασκευή 2 Απρίλιου 2021.

Τα δεδομένα καταχωρούνται αυτόματα σε ειδική βάση δεδομένων που θα αποσταλεί στα αρμόδια Υπουργεία.Επισημαίνουμε πως:

  1. Η φόρμα απευθύνεται αποκλειστικά σε εργαζόμενους φαρμακείων και συμπληρώνεται από τους ίδιους , με την απαραίτητη αναγραφή των στοιχείων εργοδότη στα σχετικά πεδία.
  2. Ο Αριθμός Μητρώου Εργοδότη (Α.Μ.Ε) είναι ο επίσημος αριθμός που αναγράφεται στην πλατφόρμα «ΕΡΓΑΝΗ» ή στη λίστα του εργαζόμενου προσωπικού της επιχείρησης.
  3. Όλα τα δηλωθέντα στοιχεία στην πλατφόρμα θα πρέπει να αποδεικνύονται σε περίπτωση ελέγχου από ρυθμιστικές ή ελεγκτικές αρχές.
  4. Οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι και ο Π.Φ.Σ. δεν φέρουν ευθύνη για τη λανθασμένη ή ανακριβή υποβολή στοιχείων της δήλωσης.
  5. Η πλατφόρμα έχει ελεγχθεί για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και η υποβολή της Δηλώσεως προθέσεως από τον δηλούντα εμπεριέχει την αντίστοιχη συναίνεση και αποδοχή της πολιτικής απορρήτου.
  6. Ο χρόνος και τόπος εμβολιασμού θα καθοριστεί από το Υπουργείο Υγείας και θα κλειστεί από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους μέσω της πλατφόρμας https://emvolio.gov.grμετά από ανακοίνωση.

Ο ΠΦΣ και οι Φαρμακευτικοί  Σύλλογοι ΔΕΝ δεσμεύονται ως προς τον χρόνο ένταξης των ενδιαφερομένων στην πλατφόρμα.

  1. Η συμπλήρωση και υποβολή της φόρμας δηλώνει πρόθεση και όχι υποχρέωση εμβολιασμού.
300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
300x300 copy
300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS