prosifape

Ο όμιλος ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε., 40 χρόνια τώρα, καταβάλει όλες του τις δυνάμεις στη βελτίωση της εξυπηρέτησης των φαρμακείων του και αυτό θα συνεχίσει να κάνει καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσιμης αυτής περιόδου, προσπαθώντας στο βαθμό του δυνατού να απορροφήσει και να αμβλύνει τα προβλήματα του ανεπαρκούς ή συχνά διαλειμματικού εφοδιασμού από τον πρωτογενή τομέα.

Προσαρμόζει αδιάκοπα τους ανθρώπινους και υλικούς πόρους του και τροποποιεί τις διαδικασίες του, ώστε το έργο του εφοδιασμού και της υποστήριξης των συνεταίρων και πελατών του, να λειτουργεί με σκοπό την εκπλήρωση των προσδοκιών των ασθενών και των πολιτών από τα φαρμακεία και τους φαρμακοποιούς.

Είναι μάλλον αναμενόμενο μέσα στο προσεχές διάστημα να δοκιμαστούμε ως άνθρωποι, ως επαγγελματίες και ως οργανισμοί, με τρόπο που δε μπορούμε με ασφάλεια να προβλέψουμε. Μπορούμε όμως, βασιζόμενοι στη σχέση που έχουμε οικοδομήσει εδώ και 40 χρόνια με τους φαρμακοποιούς που μας εμπιστεύονται καθημερινά, να καθορίσουμε την έκβαση της μάχης, βγάζοντάς μας όλους νικητές.

Γιατί, η μάχη με τον κορωνοϊό είναι μια μάχη που μπορούμε και πρέπει να κερδίσουμε!

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr