ergastirio 5new

Ο Σύλλογος Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών και Ειδικοτήτων (Σ.Α.Φ.Ε.Ε.) διοργανώνει το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικών Μελετών & Έρευνας, με στόχο την ανάδειξη και στη συνέχεια τη διεκδίκηση «πολιτικών» για την ανάπτυξη των Κλινικών Μελετών στη χώρα μας. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 16 Οκτωβρίου 2019 στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL με τη συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων, παραγόντων της φαρμακευτικής αγοράς και της πολιτικής ηγεσίας.

H θεματολογία του συνεδρίου περιλαμβάνει καίρια ζητήματα για τις κλινικές μελέτες, σχετικά με πολιτικές και κίνητρα για την ανάπτυξή τους, τον ρόλο της φαρμακευτικής βιομηχανίας, τα νέα μοντέλα και τις διεθνείς τάσεις, τη συμβολή των ασθενών και τις ανάγκες των Δημόσιων Νοσοκομείων, και θα αναπτυχθεί στους παρακάτω θεματικούς άξονες:

- Φαρμακευτική βιομηχανία: κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη των Κλινικών Μελετών στην Ελλάδα

- Πολιτικές για την ανάπτυξη των Κλινικών Μελετών στην Ελλάδα

- Σχεδιασμός και υλοποίηση Κλινικών Μελετών: νέα μοντέλα, διεθνείς τάσεις και ο ρόλος των CROs

- Η Κλινική Έρευνα στα Δημόσια Ελληνικά Νοσοκομεία: αναγκαίες προϋποθέσεις για την επιτυχή επίτευξη των στόχων

- Η συμβολή των ασθενών στις σύγχρονες ερευνητικές θεραπευτικές προσπάθειες, σε συνάρτηση με τη βιοηθική διάσταση

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Πρόεδρος του συνεδρίου είναι ο καθηγητής, κ. Μελέτιος-Αθανάσιος Κ. Δημόπουλος, πρύτανης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Για περισσότερες πληροφορίες και online εγγραφή στο συνέδριο, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.pc-clinicaltrials.com  

Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικών Μελετών & Έρευνας τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων (ΠΕΦΝΙ), του PhRMA Innovation Forum (PIF), της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικής Ιατρικής (ΕΛ.Ε.Φ.Ι.) και της HACRO.

Χορηγοί επικοινωνίας
CNN, NEWSBOMB, Ο Κόσμος του Φαρμακείου, DailyPharmaNews, HEALTHMAG, HEALTHUPDATE, HEALTHWEB, IATRONET, ΙΑΤΡΟΝΕΑ, ONMED, PharmaTeam, Pharmacorner

Οργάνωση-Γραμματεία: NOUFIO Communication Services

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
300x300 copy
300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr