Πρόεδρος ΕΕΣ με Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός συναντήθηκε τη Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019, με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Αντικείμενο της συνάντησης, ήταν οι νέες δομές φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων που προετοίμασε και λειτούργησε άμεσα ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, μετά το αίτημα του κ. Υπουργού, καθώς και η περαιτέρω συνεργασία μεταξύ Ε.Ε.Σ. και Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με σκοπό τη λειτουργία επιπλέον δομών αλλά και τη βοήθεια του Οργανισμού στην προσφυγική και μεταναστευτική κρίση.

Ο Υπουργός εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ., για την άμεση ανταπόκρισή του, δηλώνοντας την εμπιστοσύνη του προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Δεν παρέλειψε επίσης, να τονίσει τη διαχρονικά τεράστια ανθρωπιστική και εθελοντική προσφορά του.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. από την πλευρά του δήλωσε ότι τα μόνιμα στελέχη και οι εθελοντές του Οργανισμού είναι πρόθυμοι να στηρίξουν, με όλες τους τις δυνάμεις,  τις νέες δομές φιλοξενίας που πρόκειται να δημιουργηθούν, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις του Υπουργείου.

300x300 noufio banner 19 copy
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS