xrimata new

Στο υπ' αριθμόν 2493 / 30.9.2016 έγγραφό του προς τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του ΕΤΑΑ, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την άνιση αντιμετώπιση σε βάρος του υγειονομικού κλάδου, στο θέμα της παράτασης της καταβολής των εισφορών, και ζητά την έκτακτη σύγκλιση του Δ.Σ. του ΕΤΑΑ για να συζητηθεί το θέμα της παράτασης και για τους υγειονομικούς. Αναλυτικότερα αναφέρει:
"Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την άνιση αντιμετώπιση σε βάρος του υγειονομικού κλάδου, στο θέμα της παράτασης της καταβολής των εισφορών. Συγκεκριμένα μόλις χθες πληροφορηθήκαμε ότι ενώ δόθηκε παράταση για την καταβολή των εισφορών στους δικηγόρους και τους μηχανικούς, δεν ελήφθη καμιά απόφαση για τους υγειονομικούς.

Οι υγειονομικοί όπως και οι άλλοι κλάδοι που ανήκουν στο ΕΤΑΑ έχουν υποστεί σοβαρότατο πλήγμα από την συνεχιζόμενη οικονομική κρίση και προφανώς αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα με τους άλλους συναδέλφους επιστήμονες.

Θεωρούμε ως ελλιπή την απόφαση αυτή του ΕΤΑΑ και ζητούμε την ίση αντιμετώπιση και των υγειονομικών αλλά πιθανώς και άλλων κλάδων που δεν έχουν τύχει ευνοϊκής ρύθμισης από το ΕΤΑΑ.

Για τον λόγο αυτό ζητούμε την έκτακτη σύγκλιση του ΔΣ του ΕΤΑΑ για να συζητηθεί το θέμα της παράτασης και για τους υγειονομικούς και σε περίπτωση που αυτό δεν μπορεί να γίνει να μην επιβληθούν κυρώσεις σε όσους δεν πληρώσουν την εισφορά τους μέχρι να διευθετηθεί."

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr