photo vian2

 

Η ΒΙΑΝ Α.Ε., εταιρεία του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, διακρίθηκε και έλαβε το Βραβείο της Εξαιρετικής Επίδοσης στην κατηγορία «Βέλτιστη Εφαρμογή Διαδικασιών Sales & Operations Planning» στα Transport & Logistics Awards. Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στις 25 Μαΐου και είχε ως στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Μεταφορών.

Η εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε η Boussias Communications και το Supply Chain Institute, πραγματοποιήθηκε στο Balux Prive παρουσία κορυφαίων εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου.

H εκπρόσωπος της ΒΙΑΝ κα Σοφία Σπίθα – Pharma & Food Director, η οποία παρέλαβε το Βραβείο, δήλωσε:

«Εκ μέρους της Διοίκησης του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ και της Οικογένειας Γιαννακόπουλου ευχαριστούμε θερμά τους Διοργανωτές της εκδήλωσης και την Κριτική Επιτροπή που επέλεξε τη ΒΙΑΝ ΑΕ για αυτό το βραβείο. HBIANAE με σχεδόν 8.000 direct πελάτες διαχειρίζεται ένα ευρύ portfolio προϊόντων που αποτελούν bestsellers στο χώρο του φαρμακείου. Γνωρίζετε όλοι το Depon, Novalac, Tonotil, Sudocrem, Canderel, Pennsaid κ.α. Η ΒΙΑΝ επισφραγίζει τα 20 χρόνια από την ίδρυσή της με την αποψινή διάκριση. Ευχαριστούμε πολύ!»

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS