7o pagkyprio

Το 7ο Παγκύπριο Φαρμακευτικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 8-10 Μαΐου 2015, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξένια», στη Λευκωσία. Έχουν προσκληθεί να παρουσιάσουν θέματα διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί από την Ελλάδα, άλλες ευρωπαϊκές χώρες και το Ισραήλ.

Η θεματολογία του συνεδρίου θα καλύψει ένα ευρύ φάσμα από τις σύγχρονες εξελίξεις της φαρμακευτικής επιστήμης και θα ασχοληθεί επίσης με τους προβληματισμούς και την αναζήτηση λύσεων στις προκλήσεις που καλούνται οι φαρμακοποιοί σαν κλάδος και σαν επιστήμονες να αντιμετωπίσουν. Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου θα περιλαμβάνει επίκαιρα θέματα που αναφέρονται στη Φαρμακευτική Επιστήμη αλλά και σε σύγχρονους τομείς, όπως η Φαρμακοοικονομία, Μονοκλωνικά Αντισώματα, Θεραπείες Προηγμένης Τεχνολογίας (Advanced Therapies) κλπ.

Ταυτόχρονα ο Παγκύπριος Φαρμακευτικός Σύλλογος, ανταποκρινόμενος στην πρόκληση της προετοιμασίας και εφαρμογής ενός Γενικού Σχεδίου Υγείας και αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα και τη σοβαρότητα μιας τόσο δραστικής μεταρρύθμισης αποφάσισε να εντάξει στο πρόγραμμα του συνεδρίου ειδικά εργαστήρια με θέμα το Γενικό Σχέδιο Υγείας και τις διάφορες πτυχές του. Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στα εργαστήρια, τα οποία θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 10 Μαΐου 2015, θα καταλήξουν σε συμπεράσματα τα οποία θα ομαδοποιηθούν και θα αποτελέσουν το θέμα της στρογγυλής τράπεζας.

Για πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο (πρόγραμμα, ομιλητές), πατήστε εδώ.

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
Piktocare Banner 300x300
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr