alfavitos

H PFIZER στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας ενημέρωσης και εκπαίδευσης φαρμακοποιών και κοινού, και σε συνεργασία με την MENDOR Editions, προσφέρει δωρεάν στους Έλληνες φαρμακοποιούς την εφαρμογή «Αλφάβητος Υγείας».

Η «Αλφάβητος υγείας» αποτελεί μια εφαρμογή στην οποία υπάρχει έγκυρο ενημερωτικό περιεχόμενο, σε εύληπτη γλώσσα και εύχρηστη μορφή. Απευθύνεται στο γενικό πληθυσμό, έχει ταξινομηθεί με βάση την πάθηση και στοχεύει στην κατανόηση της εκάστοτε πάθησης (πώς, γιατί), στους βασικούς κανόνες αντιμετώπισής της και στην πρόληψή της.

Επιπλέον, υπάρχει υποστηρικτικό υλικό σε ποικίλες μορφές (π.χ. ενημερωτικό υλικό επιστημονικών εταιρειών, συλλόγων ασθενών, χρήσιμοι σύνδεσμοι νοσοκομείων, φαρμακείων, κ.λπ.).

Το περιεχόμενο της «Αλφαβήτου υγείας» είναι εκτυπώσιμο για ατομική χρήση και διανομή, ενώ θα εμπλουτίζεται τακτικά (updates) με επιπλέον χρήσιμο περιεχόμενο, είτε σε μορφή κειμένου, είτε σε μορφή εικόνων, βίντεο ή εφαρμογών.

Πρακτικά, η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στον φαρμακοποιό, να τυπώνει και να παρέχει στον ασθενή, απλές και κατανοητές πληροφορίες για την νόσο.
Επίσης μέσω της ενότητας της εφαρμογής «Σημειωματάριο», ο φαρμακοποιός μπορεί να αρχειοθετεί το δικό του ενημερωτικό υλικό, εμπλουτίζοντας κατά βούληση το περιεχόμενο.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για download μέσω της ιστοσελίδας της Pfizer για τους Έλληνες Φαρμακοποιούς www.pfizerpro.gr.

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300
300x300 copy
300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS