slide1

Όπως ενημερώνει με επιστολή του ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης, "Στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης της παρεχόμενων υπηρεσιών του ΣΥ.ΦΑ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, προβήκαμε πρόσφατα, όπως οι περισσότεροι θα γνωρίζετε, στην αναβάθμιση της εγκατεστημένης εφαρμογής ηλεκτρονικής παραγγελιοληψίας "ΣΥ.ΦΑ. e-order". Στην νέα αυτή έκδοση έχει ενσωματωθεί η δυνατότητα παραγγελίας σε καθημερινή βάση της προσφοράς των γενοσήμων φαρμάκων ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ–ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ." Και συνεχίζει:

"Αυτή δε, έχει εμπλουτισθεί και με αρκετά ευρέως κινήσιμα φάρμακα όπως CECLOR, LADOSE, με ΜΗΣΥΦΑ–OTC όπως Dulcolax, Bisolvon, Otrivin, Voltaren κ.α. καθώς φυσικά και με τα "δικά μας" προϊόντα της Ο.Σ.Φ.Ε. για μεγαλύτερη κερδοφορία.

Συνημμένα θα βρείτε οδηγίες με τον τρόπο αποστολής παραγγελίας γεννοσήμων φαρμάκων μέσω του "ΣΥ.ΦΑ. e-order". Σε κάθε περίπτωση και για οποιαδήποτε επιπλέον οδηγία, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Μηχανογράφησης του ΣΥ.ΦΑ. στο τηλέφωνο 2310 498598.

Πιστεύουμε και προωθούμε την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αξιοποίηση της πλατφόρμας "ΣΥ.ΦΑ. e-order". Η αναβάθμισή της θα είναι συνεχής. Το επόμενο διάστημα θα ενσωματωθεί μέρος της διαδικασίας επιστροφών."

 
PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr