kalpi2

Αύριο Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014, στα γραφεία του ΠΦΣ, θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση με τη συμμετοχή των εκλεκτόρων από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι και θα εκλέξουν τον πρόεδρο, τον Α΄ αντιπρόεδρο, τον Β΄ αντιπρόεδρο, τον Γ΄ αντιπρόεδρο, τον γενικό γραμματέα, τον ταμία και τον αναπληρωτή γραμματέα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου. Η ενημέρωση από τον ΠΦΣ προς τους εκλέκτορες, σχετικά με την εκλογική διαδικασία στις 27/9, αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι "η έναρξη της ψηφοφορίας εκλογής ορίζεται στις 10.30, το δε πέρας αυτής ορίζεται στις 19.00. Η ψηφοφορία θα είναι μυστική, με κάλπες." Αναλυτικότερα η ανακοίνωση αναφέρει:

 

Προς τους Τακτικούς Αντιπροσώπους

Θέμα: «Ενημέρωση για την διαδικασία εκλογής από την Γενική Συνέλευση των Προέδρου, Α΄, Β΄ και Γ΄ Αντιπροέδρου, Γενικού Γραμματέα, Ταμία και Αναπληρωτή Γραμματέα»

Κύριοι Συνάδελφοι,

Κατόπιν σχετικής αποφάσεως του Δ.Σ. του Π.Φ.Σ.:
Η Συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 09.00 με την εκλογή Προέδρου Γ.Σ. και της Εφορευτικής Επιτροπής. Η διαδικασία εκλογής στην Γ.Σ. θα είναι εκείνη που ακολουθήθηκε στις 3 άκαρπες ψηφοφορίες του Δ.Σ.

Η έναρξη της ψηφοφορίας εκλογής ορίζεται στις 10.30, το δε πέρας αυτής ορίζεται στις 19.00.

Η ψηφοφορία θα είναι μυστική, με κάλπες.

Οι υποψηφιότητες για κάθε αξίωμα θα υποβληθούν ενώπιον της Γ.Σ. μετά την έναρξή της και συγκεκριμένα μετά την εκλογή του Προέδρου της Γ.Σ., και θα είναι οι ίδιες με εκείνες που υπεβλήθησαν ενώπιον του Δ.Σ.Για κάθε αξίωμα θα υπάρχει αντίστοιχη κάλπη, στην οποία οι αντιπρόσωποι θα ψηφίζουν διαδοχικά. Συνεπώς θα υπάρχουν επτά κάλπες.

Για κάθε αξίωμα θα τυπωθούν και θα διανεμηθούν στους αντιπροσώπους φάκελοι και ψηφοδέλτια διαφορετικού χρώματος ανά αξίωμα. Τα δε λευκά ψηφοδέλτια θα είναι του ιδίου χρώματος με το ψηφοδέλτιο και τον φάκελο του αντίστοιχου αξιώματος.

Σε περίπτωση που κωλύεστε όπως παραστείτε στις εργασίες της Γ.Σ., παρακαλούμε όπως ειδοποιηθεί και παραστεί ο αναπληρωτής σας προσκομίζοντας απαραιτήτως εξουσιοδότηση του αναπληρούμενου τακτικού αντιπροσώπου με σφραγίδα και υπογραφή του εξουσιοδοτούντος.

Με εκτίμηση
Ο ΕΚΤΕΛΩΝ ΧΡΕΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS