oia

Στην «οικογένεια» του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) ανήκει πλέον ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών. Πρόκειται για τον πρώτο φορέα Ιδιωτικής Υγείας που γίνεται μέλος του ΣΕΤΕ, ως αποτέλεσμα της πολυετούς δραστηριότητάς του στον κλάδο του Ιατρικού Τουρισμού. Η διασύνδεση των δύο φορέων σηματοδοτεί και παράλληλα εγκαινιάζει τη συνεργασία τους προς την κατεύθυνση της περαιτέρω ανάπτυξης του ιατρικού τουρισμού στη χώρα μας.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Η διασύνδεση με τον ΣΕΤΕ είναι μία ακόμα επιβεβαίωση ότι ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών συνεχίζει να πρωτοπορεί και να αναζητά την επίτευξη ευρύτερων συνεργιών και με άλλους δυναμικούς κλάδους προς όφελος της ελληνικής οικονομίας και την προβολή των δυνατοτήτων της χώρας μας στο εξωτερικό. Ταυτόχρονα, προχωρά με σταθερά βήματα στην υλοποίηση του σχεδιασμού του για τον Ιατρικό Τουρισμό στην Ελλάδα, χτίζοντας στρατηγικές συμμαχίες για την περαιτέρω διείσδυσή του σε μεγάλες αγορές του εξωτερικού.», δήλωσε ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

Την ικανοποίησή του για την ένταξη του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στα συνδεδεμένα μέλη του ΣΕΤΕ εκφράζει ο Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου κος Αλέξανδρος Λαμνίδης. «Η εμπειρία και η τεχνογνωσία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, σε συνεργασία με τη στρατηγική κατεύθυνση του ΣΕΤΕ, θα μας βοηθήσει να αναπτύξουμε με γρήγορους ρυθμούς τη δυναμική του ελληνικού ιατρικού τουριστικού προϊόντος. Είμαι βέβαιος ότι και οι υπόλοιποι ιατρικοί όμιλοι θα συνδεθούν με το σύνδεσμο προς όφελος του ιατρικού τουρισμού», σημειώνει.

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS