theodosiadis

Με επιστολή του προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΦΣ, που εκλέχθηκαν στις εκλογές της 14ης Ιουνίου 2014, ο κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης προτείνει να ζητήσουν συνάντηση εντός της εβδομάδας με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου υγείας "αντιλαμβανόμενοι ότι η συνάντηση θα είναι άτυπη μεν, ουσιαστική δε". Επισημαίνει δε ότι "Εκτίμηση μου δε είναι ότι και για την μη μείωση του ποσοστού κέρδους και για την αποκλειστική διάθεση των Μ.Υ.ΣΥ.ΦΑ από τα φαρμακεία, ο κλάδος έχει ενιαία άποψη, την οποία πρέπει να καταθέσουμε στη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας πριν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με την Τρόικα." Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:

 

Συνάδελφοι

Όπως γνωρίζετε βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση μεταξύ Κυβέρνησης και Τρόικας σχετικά με την υλοποίηση δέσμης προαπαιτούμενων αποφάσεων μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η μείωση του ποσοστού κέρδους μας και τα σημεία διάθεσης των Μ.Υ.ΣΥ.ΦΑ.

Η συγκυρία που έχει σχέση με την ύπαρξη διοικητικού κενού στη λειτουργία και εκπροσώπηση του ΠΦΣ, δυστυχώς δημιουργεί πρόβλημα θεσμικής παρέμβασης μας στα δρώμενα.

Από την άλλη όμως πλευρά είναι προφανές ότι τα συζητούμενα θέματα είναι ύψιστης σημασίας για τον κλάδο.

Για τον λόγο αυτό προτείνω εάν συμφωνείτε, να ζητήσουμε συνάντηση εντός της εβδομάδας με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου υγείας, αντιλαμβανόμενοι ότι η συνάντηση θα είναι άτυπη μεν, ουσιαστική δε.

Εκτίμηση μου δε είναι ότι και για την μη μείωση του ποσοστού κέρδους και για την αποκλειστική διάθεση των Μ.Υ.ΣΥ.ΦΑ από τα φαρμακεία, ο κλάδος έχει ενιαία άποψη, την οποία πρέπει να καταθέσουμε στη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας πριν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με την Τρόικα.
Παρακαλώ εάν υπάρχουν διαφωνίες επί της πρότασης αυτής, επικοινωνήστε μαζί μου.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian

Flash not installed.

300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr