elpen

Με αφορμή τη δημιουργία του νέου τμήματος Consumer Health Care, η ELPEN με εξωστρεφή διάθεση διοργάνωσε την Δευτέρα 28 Απριλίου, την πρώτη ενημερωτική εκδήλωση με προσκεκλημένους τους φαρμακοποιούς της Αθήνας, ενώ στο επόμενο χρονικό διάστημα προγραμματίζει και άλλες εκδηλώσεις με στόχο την γνωριμία της ELPEN με τους φαρμακοποιούς απ’ όλες τις μεγάλες περιφέρειες της Αττικής και της Ελλάδας.

Καθώς για την ELPEN το ελληνικό φαρμακείο αποτελεί σημαντική στρατηγική προτεραιότητα και μοχλό ανάπτυξης, στόχος των εκδηλώσεων είναι η ELPEN να συζητήσει με τους φαρμακοποιούς, να ακούσει τις ανάγκες τους και να ενισχύσει μια αμοιβαία συνεργασία εμπιστοσύνης με τελικό όφελος την παροχή υψηλών επιστημονικών υπηρεσιών στον Έλληνα ασθενή.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Caravel στις 28 Απριλίου συγκέντρωσε υψηλό ενδιαφέρον καθώς συμμετείχαν 140 φαρμακοποιοί, οι οποίοι παρακολούθησαν ενδιαφέρουσες ομιλίες, όπως από τον Πρόεδρο και ιδρυτή της ELPEN κ. Δημήτριο Πενταφράγκα. Ο κ. Πενταφράγκας αναφέρθηκε στην συσκευή Elpenhaler® της οποίας είναι εφευρέτης και η οποία είναι μια ελληνική καινοτομία παγκόσμιας εμβέλειας καθώς έχει καταφέρει να προστατεύεται με διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε περισσότερα από 80 κράτη ενώ έχει εγκριθεί σε 27 Ευρωπαϊκές χώρες, και κυκλοφορεί ήδη σε 8 εξ’ αυτών.Ο κ. Πενταφράγκας πρόσθεσε ότι η συσκευή Elpenhaler® αποτελεί την αφορμή για τη δημιουργία της θυγατρικής εταιρείας ELPEN PHARMA GMBH στην Γερμανία.

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισαν ο κ. Θεόδωρος Τρύφων, Αντιπρόεδρος ELPEN και η κα Κίττυ Κυζιρίδου, Διευθύντρια Τμήματος Consumer Health Care, οι οποίοι εστίασαν στη σημαντικότητα της συνεργασίας του νέου τμήματος Consumer Health Care με τους φαρμακοποιούς και το κοινό, όσο και στη σπουδαιότητα της διατήρησης της βιώσιμης λειτουργίας του ελληνικού φαρμακείου και της διασφάλισης του επαγγελματικού κύρους του Έλληνα επιστήμονα - φαρμακοποιού, σε μια ιδιαίτερη χρονική συγκυρία που το ελληνικό φαρμακείο βιώνει ραγδαίες αλλαγές όπως και το σύνολο του κλάδου της Υγείας.

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
Piktocare Banner 300x300
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS