FSTH FULL LOGO

Πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, η Γενική Συνέλευση των μελών του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκειά της Γ.Σ. τα μέλη του ΦΣΘ ενημερώθηκαν για όλα τα θέματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος το τελευταίο διάστημα και δήλωσαν "έτοιμοι για δυναμικές αγωνιστικές κινητοποιήσεις μαζί με τους συναδέλφους όλης της Ελλάδας, αμέσως μόλις ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος εκτιμήσει ότι συντρέχουν οι λόγοι."

Συγκεκριμένα, το δελτίο Τύπου αναφέρει:

Οι φαρμακοποιοί του Συλλόγου μας, με μεγάλη συμμετοχή, έσπευσαν να ενημερωθούν για όλα τα θέματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος το τελευταίο διάστημα, αποδεικνύοντας το μεγάλο τους ενδιαφέρον για τις ρυθμίσεις που προωθούνται από την Πολιτεία στον τομέα του φαρμάκου.

Ιδιαίτερη αναφορά από όλους τους ομιλητές έγινε στις ρυθμίσεις που προωθεί το Υπουργείο Ανάπτυξης δια του Υπουργού κ. Χατζηδάκη, ρυθμίσεις που αντιμετωπίζουν το φάρμακο σαν κοινό βιομηχανικό προϊόν και όχι σαν αγαθό που αφορά τη Δημόσια Υγεία. Οι τιμές των φαρμάκων στη χώρα μας ορίζονται από το Κράτος και γι αυτό διατηρούνται στα χαμηλότερα επίπεδα στην Ε.Ε. Οποιαδήποτε αλλαγή, θα επιφέρει τεράστιες αυξήσεις στις τιμές τους, προς όφελος της πολυεθνικής φαρμακευτικής Βιομηχανίας και θα πλήξει ακόμη περισσότερο την τσέπη του Έλληνα ασθενή. Αναρωτιόμαστε αν αυτό επιθυμεί τελικά ο κ. Χατζηδάκης.

Οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης δηλώνουν έτοιμοι για δυναμικές αγωνιστικές κινητοποιήσεις μαζί με τους συναδέλφους όλης της Ελλάδας, αμέσως μόλις ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος εκτιμήσει ότι συντρέχουν οι λόγοι."

PSEF24 300X300 PSEF
300x300 copy copy
300x300 PAGRHTIO
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
300x300 copy
300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr