Εκτύπωση
Κατηγορία: Φάρμακα

Για ανακούφιση σε minimum χρόνο και σε minimum συσκευασία

Gaviscon-Tabs--Sachets
Δελτίο Τύπου: Σε δύο νέες εύχρηστες μορφές (μασώμενα δισκία και φακελίσκοι μιας χρήσης με έτοιμο προϊόν) διατίθεται πλέον στην ελληνική αγορά από την εταιρεία Reckitt Benckiser, το γνωστό σε όλους Gaviscon για την αντιμετώπιση της καούρας και της επακόλουθης δυσπεψίας.

Το Gaviscon ανακουφίζει αποτελεσματικά από τα συμπτώματα της καούρας δρώντας άμεσα (μέσα σε 3 λεπτά από τη λήψη), ενώ διαρκεί έως και 4 ώρες χωρίς να επιδρά ή να επηρεάζει τη φυσιολογική λειτουργία του στομάχου. Επιπλέον, ενδείκνυται για εγκύους και ηλικιωμένους, ενώ μπορεί να χορηγηθεί και σε ασθενείς που λαμβάνουν πολλαπλή φαρμακευτική αγωγή.

Οι δύο νέες εύχρηστες μορφές του Gaviscon σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε το προϊόν πάντοτε μαζί σας, στην τσάντα, στο αυτοκίνητο, ή στο γραφείο και να μπορείτε να αντιμετωπίσετε άμεσα και αποτελεσματικά την καούρα, τη στιγμή ακριβώς που θα αισθανθείτε τα πρώτα συμπτώματα.

Τα δύο νέα προϊόντα θα τα βρείτε στα φαρμακεία, σε συσκευασία των 32 μασώμενων δισκίων και σε συσκευασία των 12 φακελίσκων μιας χρήσης με έτοιμο προϊόν.