Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

ergastirio 1new

Τα Εργαστήρια Κλινικής Φαρμακολογίας και Ιατροδικαστικής Τοξικολογίας, του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, προκηρύσσουν την εισαγωγή (με ανώτατο όριο 50 θέσεις) μεταπτυχιακών φοιτητριών/των για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Κλινική και Βιομηχανική Φαρμακολογία – Κλινική Τοξικολογία».

Το Πρόγραμμα διευθύνει ο καθηγητής Φαρμακολογίας – Κλινικής Φαρμακολογίας, Δημήτριος Κούβελας.


Ο κύκλος του Προγράμματος Σπουδών (Π.Μ.Σ.) διαρκεί 3 εξάμηνα πλήρους φοίτησης, δηλ. 2 εξάμηνα παρακολούθησης μαθημάτων για τα οποία υπάρχει αίθουσα διδασκαλίας στην Αθήνα, η οποία εξυπηρετεί τη δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησης των μαθημάτων και 1 εξάμηνο για την εκπόνηση και συγγραφή Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας. 

To Π.Μ.Σ. ''Κλινική και Βιομηχανική Φαρμακολογία - Κλινική Τοξικολογία'' απευθύνεται σε επαγγελματίες Υγείας και εργαζόμενους στο χώρο του φαρμάκου και της φαρμακοβιομηχανίας. Στόχος του προγράμματος είναι:

Στο πρόγραμμα λειτουργούν τρείς (3) ειδικεύσεις:- Κλινική Φαρμακολογία & Φαρμακευτική Ιατρική
-
 Βιομηχανική Φαρμακολογία
- Κλινική Τοξικολογία
 
Η έναρξη των μαθημάτων αρχίζει τον Οκτώβριο του 2020.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις από 01/06/2020 έως 30/06/2020 συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα:http://cip.web.auth.gr/application και επισυνάπτοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά ή ταχυδρομικώς στην ακόλουθη διεύθυνση: Εργαστήριο Κλινικής Φαρμακολογίας, Κτίριο 16Β, 3ος όροφος, Τμήμα Ιατρικής, Α.Π.Θ. Πανεπιστημιούπολη, Τ.Κ. 54124, Θεσσαλονίκη. 

Περισσότερες πληροφορίες για το μεταπτυχιακό μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://cip.web.auth.gr/el.