Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ρεθύμνου, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015, "η Γενική Συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ρεθύμνου, μετά τη συνεδρίαση που πραγματοποίησε την Πέμπτη 22/10/2015 αποφάσισε ομόφωνα την πραγματοποίηση κυλιόμενων απεργιών, αρχής γενομένης την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015." Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με αφορμή την ενδεχόμενη κυβερνητική απόφαση που θα επιβάλλει μεταβολή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των Ελληνικών φαρμακείων και την κατάργηση κάθε έννοιας επιστημονικής και επαγγελματικής ανεξαρτησίας του Έλληνα φαρμακοποιού, η Γενική Συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ρεθύμνου, μετά τη συνεδρίαση που πραγματοποίησε την Πέμπτη 22/10/2015 αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

Την πραγματοποίηση κυλιόμενων απεργιών, αρχής γενομένης την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015.

Οι πολίτες του νομού μας θα εξυπηρετούνται τις ημέρες της απεργίας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα εφημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία της πόλης του Ρεθύμνου. Τα φαρμακεία της περιφέρειας θα εξυπηρετήσουν ΜΟΝΟ την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015.

Ζητούμε την κατανόησή και την συμπαράσταση όλων των συμπολιτών μας. Λυπούμαστε γιατί άμεσα ζημιωμένος θα είναι και ο Έλληνας ασθενής."