Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

1

Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, στις 9 Οκτωβρίου 2014, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος προχωρά σε σύσταση Επιτροπής με σκοπό την επικαιροποίηση των Οργανισμών στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία τα οποία υπάγονται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Η απόφαση αυτή έγινε γνωστή μετά την συνάντηση Εργασίας του Αναπληρωτή Υπουργού με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Διδακτικού & Ερευνητικού Προσωπικού (ΠΟΣΔΕΠ) κ. Στάθη Ευσταθόπουλο.

Την Επιτροπή θα αποτελούν η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Μονάδων Υγείας κ. Βασιλική Φακουκάκη, ο Διευθυντής του γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Γιώργος Γεωργακόπουλος, ο πρόεδρος της ΠΟΣΔΕΠ κ. Στάθης Ευσταθόπουλος και δύο υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Παιδείας, τα οποία θα οριστούν αρμοδίως.
Η Επιτροπή θα οριστεί άμεσα και θα συνεδριάσει με στόχο την επίλυση όποιων προβλημάτων έχουν προκύψει στην σύσταση Οργανισμών των Πανεπιστημιακών νοσοκομείων και τα διασυνδεόμενα με αυτά Γενικά Νοσοκομεία, όπως και την επικαιροποίησή της.