Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

eefam

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Μάρκετινγκ παρουσιάζει τη νέα αναβαθμισμένη ιστοσελίδα της ΕΕΦΑΜ, με σύγχρονο design, προσεγμένο usability και προσβασιμότητα από όλες τις σύγχρονες συσκευές. Όπως μπορεί κάποιος να διαπιστώσει, η επικαιρότητα παρουσιάζεται με καλύτερο τρόπο, υπάρχουν σχετικές εικόνες, διαχωρίζεται σε κατηγορίες, και ο χρήστης μπορεί να προσεγγίσει εύκολα και γρήγορα το είδος της ενημέρωσης που τον ενδιαφέρει.

Η νέα ιστοσελίδα δίνει τη δυνατότητα για ευκολότερες online υπηρεσίες και ανανεώνει τον τρόπο που παρουσιάζεται όλη η ενημέρωση. Περιλαμβάνει πλούσια και ανανεωμένη βιβλιοθήκη. Εκτός των άλλων περιλαμβάνει πλήρες αρχείο της φαρμακευτικής νομοθεσίας, τους ισχύοντες Κώδικες Δεοντολογίας όλων των σχετικών φορέων, το Index των προμηθευτών της φαρμακευτικής αγοράς, ευρετήριο φαρμακευτικών εταιρειών, όλα τα τεύχη του Περιοδικού «Φαρμακευτικό Marketing», πολλές αγγελίες ζήτησης στελεχών από τις επιχειρήσεις του κλάδου και πολλά άλλα.

Η νέα ιστοσελίδα αποκτά νέο πρόσωπο για την καταχώρηση διαφημιστικών καταχωρήσεων, σε ξεχωριστή και προβεβλημένη περιοχή, τόσο από τις φαρμακευτικές εταιρείες, όσο και από τους προμηθευτές της φαρμακευτικής αγοράς.

Περιηγηθείτε στη νέα ιστοσελίδα της ΕΕΦΑΜ: www.eefam.gr