Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

«Εμπνέουμε στη λογική του TED, συμμετέχουμε στην παγκόσμια συζήτηση για την Υγεία»

Τέσσερις μέρες μόνο έμειναν πριν την μεγάλη εκδήλωση στο χώρο της υγείας, το Health Forward Athens από την ομάδα του TEDMED live Athens. O MKO SciCo και ο Σύνδεσμος Υποτρόφων Ωνάση παρουσιάζουν αυτό το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Σεπτεμβρίου το «Health Forward», μια παγκόσμια συζήτηση για την υγεία, στο Πολιτιστικό Κέντρο, Ελληνικός Κόσμος, του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού (Πειραιώς 254, Ταύρος).

Μετά την περσινή ενθουσιώδη υποδοχή, το διήμερο καινοτόμο event είναι έτοιμο να μας εμπνεύσει και να μας παρακινήσει και πάλι να συμμετάσχουμε στην παγκόσμια συζήτηση για ό,τι πιο νέο και σημαντικό συμβαίνει στον χώρο της υγείας και της ιατρικής, την ώρα που συμβαίνει. Η εκδήλωση απευθύνεται στο ευρύ κοινό.

Οι συμμετέχοντες στο Health Forward, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες από τους πλέον κορυφαίους διεθνείς και Ελληνες ομιλητές, κατευθείαν από τη σκηνή του TEDMED, ενώ και η σκηνή της Αθήνας, δεν υπολείπεται ομιλιών από επιστήμονες παγκοσμίου φήμης που θα συγκεντρώσουν διεθνές ενδιαφέρον.

Μεταξύ, άλλων, στον Ελληνικό Κόσμο θα μιλήσουν οι:

- Abraham Verghese, Καθηγητής Θεωρίας και Πρακτικής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Stanford, ομιλητής TEDGlobal

- Phumeza Tisili, ασθενής, ακτιβίστρια για την θεραπεία της πολυανθεκτικής φυματίωσης για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα

- Ran Gavrieli, Παιδαγωγός Σεξουαλικής Αγωγής στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ που εξυπηρετεί θύματα ανθρώπινης διακίνησης και πορνείας

- Μαρα Δερμουσλή, Μοντέλο και Ηθοποιός, συνιδρυτικό μέλος της ΑΝΑΣΑ

- Παρης Κοσμίδης- Παθολόγος Ογκολόγος

- Γεώργιος Ιωάννης Τσιάνος- γιατρός και υπεραθλητής

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα της διοργάνωσης: www.healthforward.gr