Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

stavros

Ένοπλος εισέβαλε εχθές το βράδυ σε τρία φαρμακεία της Αθήνας, στις περιοχές Νέος Κόσμος, Υμηττός και Βύρωνας, και με την απειλή όπλου τα λήστεψε. Ακολούθησε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό του ληστή, κατά την οποία σημειώθηκαν πυροβολισμοί, μέχρι τη σύλληψή του στην περιοχή του Παγκρατίου.

Σε ανακοίνωσή του σχετικά με το συμβάν, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος επισημαίνει ότι "Το περιστατικό με τον δράστη που λήστεψε τρία φαρμακεία στην Αθήνα, αναδεικνύει με τον πιο δραματικό τρόπο, το δύσκολο έργο που επιτελούν οι φαρμακοποιοί κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά τη δολοφονία φαρμακοποιού στον Πειραιά με κίνητρο τη ληστεία, έρχεται το χθεσινό περιστατικό στο Βύρωνα και το Παγκράτι, όπου από πραγματική τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.
Οι φαρμακοποιοί θα συνεχίσουν πάντα να ασκούν το λειτούργημα τους, σε κάθε πόλη και σε κάθε χωριό, παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουν, με γνώμονα την προσφορά και τη βοήθεια στους χιλιάδες ασφαλισμένους συμπολίτες μας."