01

Η Philips διοργάνωσε με επιτυχία στις 22 και 23 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Grand Hyatt, το 1ο 3D Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Υπερηχοκαρδιολογίας στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή 40 καρδιολόγων από δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία. Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν στην ανάλυση 3D εικόνων που έχουν ληφθεί από τον υπέρηχο Philips Affiniti και τον νέο υπερηχοκαρδιογράφο Philips Epiq CVx, με ειδικά σχεδιασμένες τεχνολογίες για την πιο αποτελεσματική, εύκολη και ακριβή καρδιολογική διάγνωση.

Οι καρδιαγγειακές παθήσεις αποτελούν την κύρια αιτία θνησιμότητας παγκοσμίως, καθώς περισσότεροι από 17 εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν ετησίως, από ασθένειες που σχετίζονται με τις συγκεκριμένες παθήσεις*. Από την πρόληψη και τη διάγνωση, έως τη θεραπεία και την αποκατάσταση, η Philips προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ιατρικού εξοπλισμού, καθώς και πρωτοποριακές υπηρεσίες υψηλού τεχνολογικού επιπέδου στον τομέα της καρδιολογίας, σε όλο το φάσμα της υγείας (Πρόληψη – Διάγνωση – Θεραπεία – Φροντίδα στο σπίτι), συνεισφέροντας έτσι σε ένα πιο υγιές μέλλον.

Κατά τη διάρκεια του εντατικού 2ήμερου εκπαιδευτικού σεμιναρίου, η Philips προσέφερε μία βιωματική εκπαίδευση στους γιατρούς από δύο κορυφαίους Τσέχους διαπιστευμένους εκπαιδευτές της. Μεταξύ άλλων, οι γιατροί είχαν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν στην καλύτερη κατανόηση της ανατομίας των δομών της καρδιάς, που απεικονίζονται σε εικόνες 3D, όπως επίσης, και στη βέλτιστη ρύθμιση παραμέτρων της εικόνας, για την ανάδειξη μετρήσεων και αποτελεσμάτων που σχετίζονται με τις διαφορετικές παθήσεις της καρδιάς. Επιπλέον, στο σεμινάριο, συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα κλινικού περιεχομένου και οι διεθνείς τάσεις στον τομέα της καρδιολογίας. Συγκεκριμένα, το 90% των συμμετεχόντων αξιολόγησαν θετικά το αντικείμενο του σεμιναρίου, ενώ εκτιμούν ότι είχε πολλαπλά οφέλη για τις κλινικές εφαρμογές που θα πραγματοποιήσουν περαιτέρω, δηλώνοντας παράλληλα ενδιαφέρον για μελλοντικά εκπαιδευτικά σεμινάρια της Philips.

Ως ηγέτης στον τομέα της κλινικής και της προσωπικής υγείας, η Philips βρίσκεται στο επίκεντρο των καρδιολογικών εξελίξεων και επιδιώκει να πραγματοποιήσει το 2ο σεμινάριο καρδιολογίας στο πρώτο εξάμηνο του 2019, στηρίζοντας με συνέπεια τους επαγγελματίες υγείας στη θεραπεία των καρδιαγγειακών παθήσεων, με τις πιο εξελιγμένες και αναβαθμισμένες τεχνολογικές λύσεις.

*Global status report on non-communicable diseases: (https://www.philips.com.eg/healthcare/medical-specialties/cardiology)

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr