Απονομή βραβείων Φώτο 2

Tο προϊόν ειδικής διατροφής ALMORA® plus της ELPEN, για 2η συνεχή χρονιά «αγωνίστηκε» για 490 χιλιόμετρα και 104 ώρες δίπλα στους υπερμαραθωνοδρόμους, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, του 3ου Αυθεντικού Φειδιππίδειου Δρόμου Αθήνα - Σπάρτη – Αθήνα, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στη διατήρηση της σωματικής υγείας και νοητικής εγρήγορσης τους, σ’ έναν ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα που αναβιώνει τον άθλο του αρχαίου Έλληνα ημεροδρόμου Φειδιππίδη. Η εκκίνηση των δρομέων έλαβε χώρα στις 18 Νοεμβρίου από τον χώρο της Αρχαίας Αγοράς των Αθηνών και ο τερματισμός έγινε στον ίδιο χώρο στις 22 Νοεμβρίου.

Το πόσιμο διάλυμα ALMORA® plus χάρη στον μοναδικό συνδυασμό ηλεκτρολυτών (Na+, K+, Cl-) και δεξτρόζης, βοηθά τον ανθρώπινο οργανισμό να αναπληρώσει τα υγρά και τους ηλεκτρολύτες που χάνει, συμβάλλοντας στη μεγιστοποίηση της απόδοσης και ανακουφίζοντας από τα δυσάρεστα συμπτώματα της αφυδάτωσης και της απώλειας ηλεκτρολυτών, σε συνθήκες έντονης άθλησης ή άλλες περιστάσεις που συνοδεύονται από έντονη απώλεια υγρών και ηλεκτρολυτών.

Το ALMORA® plus, με γεύση φράουλας, είναι κατάλληλο για ενήλικες, βρέφη και παιδιά. Διατίθεται σε συσκευασία 12 φακελλιδίων, αποκλειστικά στα Φαρμακεία, από το τμήμα Consumer Healthcare της ELPEN, την πρωτοπόρο Ελληνική φαρμακευτική Βιομηχανία.

Στο πλαίσιο της στήριξης των αθλητών η ELPEN, ως αποκλειστικός προμηθευτής των ηλεκτρολυτών ALMORA® plus προσέφερε από ένα t-shirt σε όλους τους δρομείς οι οποίοι παράλληλα είχαν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της διαδρομής να ενυδατωθούν από το ALMORA® plus το οποίο ήταν διαθέσιμο σε όλα τα τραπεζάκια τροφοδοσίας.

Ο 3ος Αυθεντικός Φειδιππίδειος Δρόμος πραγματοποιήθηκε από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ», σε συνεργασία με τον Φυσιολατρικό Αθλητικό Ορειβατικό Σύνδεσμο (Φ.Α.Ο.Σ.) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), της Ελληνικής Αστυνομίας, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Άθλησης για όλους UESpT, με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Η απονομή των βραβείωντου 3ου Αυθεντικού Φειδιππίδειου Δρόμου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΜΕΛΙΝΑ» του Δήμου Αθηναίων, όπου ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, κ. Γιώργος Διαμαντής βράβευσε τον νικητή Martin Hokes, τους υπόλοιπους νικητές και τη μοναδική γυναίκα του αγώνα την Αμαλία Ματθαίου που για δεύτερη φορά ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διαδρομή των 490χλμ.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr