DEMO Σάββας Καββαδίας 3

Η Ελληνική βιομηχανία φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ, μένοντας πιστή στη δέσμευσή της για τη στήριξη του πολιτισμού και του αθλητισμού της χώρας μας, είναι ο επίσημος χορηγός του Πρωταθλητή Ξιφασκίας, Σάββα Καββαδία, επίλεκτου αθλητή του τμήματος ξιφασκίας του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Σε μια σημαντική και δύσκολη περίοδο για τους αθλητές, αφού το 2015 είναι η τελευταία προολυμπιακή χρονιά, η DEMO συμβάλλει στην προσπάθεια του Έλληνα Πρωταθλητή να διακριθεί στους προγραμματισμένους αγώνες της Διεθνούς Ομοσπονδίας, προκειμένου να συγκεντρώσει την καλύτερη δυνατή βαθμολογία.

Ο Σάββας Καββαδίας αγωνίζεται στο ξίφος μονομαχίας, το οποίο είναι απόγονος του μονομαχικού ξίφους. Η ξιφασκία αποτελεί άθλημα χειρισμού (εκπαιδευτικού) ξίφους που ασκείται με τρία διαφορετικά μέσα: το ξίφος ασκήσεως, το ξίφος μονομαχίας και τη σπάθη (άσκησης), και ήταν το πρώτο άθλημα που συμπεριέλαβε επαγγελματίες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο αθλητής του Παναθηναϊκού Α.Ο. ήδη μετρά αξιόλογες διακρίσεις στο ενεργητικό του, καθώς το 2015 κατέκτησε την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών, ενώ την ίδια χρονιά έλαβε επίσης τη 2η θέση στο Κύπελλο Χειμώνα. Όσον αφορά στους διεθνείς αγώνες, ο νεαρός αθλητής ξεκίνησε τη συμμετοχή του στην κατηγορία των ανδρών το 2013 και τα τελευταία χρόνια έχει ενεργή παρουσία σε όλα τα διεθνή τουρνουά και παγκόσμια κύπελλα της διεθνούς ομοσπονδίας ξιφασκίας.

Η DEMO, ως επίσημος χορηγός του Σάββα Καββαδία, υποστηρίζει τις αποστολές του σε όλο τον κόσμο και συνδράμει έτσι από την πλευρά της στην προσπάθεια του Έλληνα αθλητή να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ξιφασκίας, που θα διεξαχθεί στην Πολωνία από τις 20 ως τις 25 Ιουνίου 2016.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
Piktocare Banner 300x300
300x300 copy
300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr