Ελληνική Ακαδημία Αντιγήρανσης & La Roche-Posay

Η La Roche-Posay, η μάρκα που συστήνουν πάνω από 25.000 δερματολόγοι, υποστηρίζει την ημερίδα «Νέοι… για πάντα!» που διοργανώνει η Ελληνική Ακαδημία Αντιγήρανσης, στις 23 & 24 Μαΐου, στις 10.00, με ελεύθερη είσοδο, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Η ημερίδα αφορά στην ολιστική προσέγγιση της Αντιγήρανσης και περιλαμβάνει ομιλίες από διακεκριμένους επιστήμονες και ειδικούς σχετικά με θέματα υγείας, ομορφιάς, κοσμετολογίας, διατροφής και ψυχολογίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί το περίπτερο της La Roche-Posay καινα ενημερωθεί για τις δερματολογικές καινοτομίες της μάρκας όσον αφορά την πρόληψη και την αντιμετώπιση της γήρανσης.

Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τη REDERMIC [R], ένα προϊόν που εμπνέεται από τη δερματολογική πρακτική και ενσωματώνει στη σύνθεσή του Ρετινόλη, το δερματολογικό συστατικό αναφοράς στην καταπολέμηση της γήρανσης. Η σύνθεση της REDERMIC [R] με Καθαρή Ρετινόλη και Ρετινόλη Προοδευτικής Απελευθέρωσης, επιτρέπει τη σταδιακή αποδέσμευση της βέλτιστης δόσης Ρετινόλης για ενισχυμένη αποτελεσματικότητα σε ρυτίδες και ανομοιόμορφη όψη, καθώς και υψηλή ανοχή ακόμα και για το ευαίσθητο δέρμα.

Η La Roche-Posay επισημαίνει και τη σημασία της πρόληψης στη μάχη κατά της γήρανσης. Έτσι, στο περίπτερο της εταιρείας το κοινό θα βρει και το ANTHELIOSXL,τη δερματολογική προστασία για το ευαίσθητο ακόμα και αλλεργικό στον ήλιο δέρμα, που προσφέρει πολύ υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVΒ και UVΑ που επιταχύνουν τη γήρανση του δέρματος.

Η La Roche-Posay, όντας σταθερός συνεργάτης του δερματολόγου για περισσότερα από 30 χρόνια και προσφέροντας συνεχή ιατρική κατάρτιση και ενημέρωση, αγκαλιάζει την εκδήλωση «Νέοι… για πάντα!», στέλνοντας το μήνυμα ότι ο χρόνος μπορεί να νικηθεί, αρκεί η καθημερινή φροντίδα του δέρματός μας να γίνει τρόπος ζωής.

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS