medochemie

Η Medochemie λαμβάνει για δεύτερη συνεχή χρονιά μέρος στον διαγωνισμό των European Business Awards, (http://www.businessawardseurope.com/) του πιο προβεβλημένου και σημαντικού θεσμού επιχειρηματικών βραβείων στην Ευρώπη. Πέρασε ήδη στην στη 2η φάση του διαγωνισμού ανακηρυσσόμενη National Champion των European Business Awards (2014/15) στην κατηγορία των Εξαγωγών (The Import/Export Award) δηλαδή βρέθηκε στις πρώτες 709 εταιρείες ανάμεσα σε 24.000 εταιρείες, από 33 Ευρωπαϊκές χώρες. Τώρα συμμετέχει στην 3η φάση του Διαγωνισμού, διεκδικώντας το Πανευρωπαϊκό βραβείο στην κατηγορία της!

Κριτήρια στο διαγωνισμό είναι η καινοτομία και η επίτευξη μέγιστων εμπορικών αποτελεσμάτων, σε συνδυασμό με την θετική επίδρασηστο κοινωνικό περιβάλλον και την ηθική στη λειτουργία τους, δηλαδή σεβασμό στην εκάστοτε νομοθεσία, στο περιβάλλον και στα δικαιώματα όλων αυτών που έχουν σχέση με την επιχειρησιακή δραστηριότητα (εργαζομένων, μετόχων, προμηθευτών και πελατών).

Η Medochemie Ltd, με έδρα την Κύπρο δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες, έχει 11 μονάδες παραγωγής σε Κύπρο, Ολλανδία και Ασία ενώ το 58,4% των εξαγωγών της είναι στην Ευρώπη. Διαθέτει 630 εγκεκριμένα προϊόντα και 3.800 εγγραφές προϊόντων παγκοσμίως σε 10 θεραπευτικές κατηγορίες ενώ απασχολεί 1.250 εργαζομένους. Έχει τιμηθεί με σημαντικό αριθμό βραβείων ως αναγνώριση του υψηλού επιχειρηματικού επιπέδου που διατηρεί: 14 φορές με ''Κυπριακό Βραβείο Βιομηχανικών Εξαγωγών'', 3 φορές με ''Βραβείο Εξαιρετικής Επιχειρηματικής Επίδοσης'' από την Ευρωπαϊκή Ένωση, 4 βραβεία ''Ασφάλειας Χημικών Βιομηχανιών'', ειδικό βραβείο αρχιτεκτονικής, Βραβείο Επιχειρηματικότητας , Βραβείο Καινοτομίας και το βραβείο των ΕΒΑ, κατηγορία εξαγωγών στις 10 κορυφαίες εταιρείες πέρυσι.

Η Medochemie στην Ελλάδα λειτουργεί ως Medochemie Hellas και διαθέτει στην ελληνική αγορά ποιοτικά γενόσημα φάρμακα σε όλες τις βασικές θεραπευτικές κατηγορίες.

Μάλιστα, η Medochemie Hellas βραβεύτηκε πρόσφατα με την διάκριση Επιχειρηματικής Αριστείας «Salus Index 2014» μιας και ήταν η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία συνταγογραφούμενων γενοσήμων στην Ελλάδα τα τελευταία 3 χρόνια.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian

Flash not installed.

300X300pharmacorner
300x300 VELTRAS