20141210 205402

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου στο Κτήμα Jockey, εκδήλωση της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., εταιρείας του Ομίλου Γιαννακόπουλου, με θέμα: «Γενόσημα: ο ρόλος τους στον Οδηγό Επιβίωσης του Φαρμακείου», για φαρμακοποιούς του λεκανοπεδίου Αττικής, οι οποίοι τίμησαν την εταιρεία με την παρουσία τους και συντέλεσαν σημαντικά στην επιτυχία της.

IMG 1051

Με μια, κατά γενική ομολογία, ενδιαφέρουσα agenda, η εκδήλωση διατήρησε ζωντανό το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, καθ’ όλη τη διάρκειά της. Την εκδήλωση προλόγισε ο Γενικός Διευθυντής της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., παραδίδοντας τη σκυτάλη στον πρώτο καλεσμένο ομιλητή, τον κύριο Αντώνιο Αυγερινό MPhil, PhD, Φαρμακοποιό, Υποστράτηγο ε.α. Ο κύριος Α. Αυγερινός ανάλυσε την έννοια του γενόσημου φαρμάκου, εστιάζοντας στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του, στο ρόλο του για το Εθνικό Σύστημα Υγείας και ιδιαίτερα στην αναγκαιότητα επέκτασης της χρήσης τους στην Ελλάδα, ώστε να εναρμονιστούμε με τα αντίστοιχα ποσοστά χρήσηςγενόσημων φαρμάκωντων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη συνέχεια, ο Product Manager της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. κύριος Ισίδωρος Κουγιουμτζόγλου σκιαγράφησε την ιστορική διαδρομή της εταιρείας, που κλείνει φέτος 90 χρόνια, παρουσίασε την υποδομή της σε παραγωγικές μονάδες και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και τόνισε ιδιαίτερα στην ποιότητα παραγωγής, η οποία για την ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. είναι πιστοποιημένη,αδιαπραγμάτευτη και καθολικώς παραδεκτή.

Στη συνέχεια, ο Επίκουρος Καθηγητής του Διεθνούς Marketing του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά, κύριος Μάρκος Τσόγκας, μέσω μιας διαδραστικής διαδικασίας,ανέπτυξε την αναγκαιότητα ανάπτυξης εργαλείων Marketing στο Φαρμακείο. Με στόχο την εξυπηρέτηση του τελικού καταναλωτή και την επιβίωση του Φαρμακείου σε καιρούς δύσκολους, ο κύριος Τσόγκας προσέφερε πολύτιμη γνώση στους επαγγελματίες φαρμακοποιούς, σύμφωνα με τις πραγματικές συνθήκες της αγοράς.

Την εκδήλωση έκλεισε, με πια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση, ο Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος του Ε.Μ.Π. διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Exeter Αγγλίας, σύμβουλος Επιχειρήσεων, εκπαιδευτής και συγγραφέας, κύριος Αντώνιος Κατσαλής. Η δύναμη της συμπεριφοράς μας και του τρόπου που όλοι μας αντιμετωπίζουμε τα καθημερινά γεγονότα, είναι τελικά αυτά που μας επιτρέπουν να ορίζουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό το περιβάλλον γύρω μας και κατ’ επέκταση να αντιμετωπίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους δύσκολους πελάτες στο Φαρμακείο. Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ομιλία, που κράτησε το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων αμείωτο.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300

Flash not installed.

300X300pharmacorner
300x300 VELTRAS