Εκτύπωση
Κατηγορία: Συνεντεύξεις

prosifape

Το οικολογικό αποτύπωμα της ανθρώπινης δραστηριότητας είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον της Γης. Κανείς δεν μπορεί πλέον να αμφισβητήσει τη σημασία της αναπροσαρμογής της συμπεριφοράς μας, μιας και η προστασία του πλανήτη μας αποτελεί πια μονόδρομο.

Κάθε φαρμακοποιός μέσω των κάδων ανακύκλωσης φαρμάκων οικιακής χρήσης (ΙΦΕΤ) συμβάλλει στην προσπάθεια ανακύκλωσης, τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την ανάπτυξη της περιβαλλοντικής συνείδησης στη χώρα μας.

Ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ χάρη στη βοήθεια των φαρμακείων του, μέσα στο 2020 παράδωσε προς ανακύκλωση περίπου 9,5 χιλ. κιλά φάρμακα οικιακής χρήσης. Επιπλέον, ως όμιλος μέσα στο 2020 προχώρησε σε ανακύκλωση 163,5 τόνων χαρτιού, καθώς και 500 κιλών ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού υλικού.

Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης στις 18/3, ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ έστειλε ευχαριστήρια επιστολή σε όλα τα φαρμακεία του, που υποστηρίζουν αυτή την προσπάθεια, υπενθυμίζοντας ξανά τις οδηγίες που αφορούν τους κάδους ανακύκλωσης φαρμάκων οικιακής χρήσης.

Από το 1981 προχωράμε μαζί επιδιώκοντας ένα καλύτερο αύριο για όλους, γιατί ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Για περισσότερα μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ,