Εκτύπωση
Κατηγορία: Συνεντεύξεις

ofet pharmacy awards

Πλούσιος είναι ο απολογισμός τις δύο τελευταίες εβδομάδες για τον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), ο οποίος τιμήθηκε με 6 διακρίσεις και ένα Τιμητικό βραβείο στο πρόσωπο της διοίκησης. Ειδικότερα, η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του ΟΦΕΤ κυρία Ιουλία Τσέτη και η CFO του Ομίλου κυρία Ειρήνη Τσέτη, έλαβαν τιμητικό βραβείο για την συνολική τους προσφορά στον φαρμακευτικό και επιχειρηματικό κλάδο, στο πλαίσιο της εκδήλωσης BEST IN PHARMACY 2019 που διοργάνωσαν ο Φαρμακευτικός Κόσμος και ο Όμιλος Boussias Communications, τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, στο κτήμα Αριάδνη στη Βαρυμπόμπη.

Η εκδήλωση επιβράβευσε τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων, που βρίσκονται πίσω από την επιτυχή ανάπτυξη, παραγωγή και διακίνηση των προϊόντων του χώρου.

Παραλαμβάνοντας το Τιμητικό βραβείο, η κυρία Ιουλία Τσέτη, αναφέρθηκε στη δυναμική του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, ο οποίος επιμένει να παραμένει στην Ελλάδα, να επενδύει, να καινοτομεί και να στηρίζει τόσο την αγορά εργασίας όσο και τον κλάδο των φαρμακοποιών, τον οποίο θεωρεί βασικό πυλώνα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, όπως σημείωσε.

Στα χρόνια της ελληνικής κρίσης, οι φαρμακοβιομηχανίες του Ομίλου Uni-pharma και InterMed και η εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle, τριπλασίασαν τις θέσεις απασχόλησης, επενδύοντας σημαντικά ποσά στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Η κυρία Τσέτη, αναφέρθηκε ακόμη στο νέο δημιούργημα του Ομίλου που ετοιμάζεται, τη μονάδα εκχύλισης φαρμακευτικών φυτών Uniherbo στα Οινόφυτα, η οποία θα λειτουργεί και ως Ινστιτούτο Μελέτης νέων επιστημόνων και θα καταγράφει τη βιοποικιλότητα της χώρας.

5 Διακρίσεις κύρους

Τα υπόλοιπα βραβεία από την εκδήλωση BEST IN PHARMACY 2019 έχουν ως εξής:

InterMed S.A. ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ - Κορυφαία ομάδα πωλήσεων στο φαρμακείο - DREAM TEAM - ΟΜΑΔΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ InterMed– το βραβείο παρέλαβε ο Αντώνης Ζέππος.

UNI-PHARMA ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ - Κορυφαίο λανσάρισμα νέου προϊόντος φαρμακείο (Συμπληρώματα Διατροφής - Υπερτροφές - Βιταμίνες - Διαιτητικά Προϊόντα) D3 fix & D3fix+K2 – το βραβείο παρέλαβε ο Κωνσταντίνος Απογένης.

InterMed S.A. ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Κορυφαίο λανσάρισμα νέου προϊόντος φαρμακείου (Καλλυντικά) LUXURIUS SUNCARE INVISIBLE SPRAYS – το βραβείο παρέλαβε η Βλάσσια Αρώνη.

InterMed S.A. ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Καλύτερη καμπάνια μάρκετινγκ για προϊόντα φαρμακείου μεγάλου προϋπολογισμού LUXURIOUS SUNCARE – το βραβείο παρέλαβε η Μυρτώ Ράπτη.

ΟΦΕΤ - ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ - Καλύτερη εταιρεία προϊόντων φαρμακείου της χρονιάς στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης -U&I CARE, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ – το βραβείο παρέλαβε η Βικτώρια Μιχαηλίδου

Κατά τη διάρκεια της τελετής, η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, κ. Σοφία Χατζηαντωνίου, PhD, Επικ. Καθηγήτρια, Τμήμα Φαρμακευτικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Πανεπιστήμιο Πατρών, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Αυτά τα βραβεία αποτελούν μια καλή ευκαιρία για να επιβραβευτούν οι κόποι που απαιτούνται για να παραχθούν τα προϊόντα του φαρμακείου, τα οποία είναι αξιόλογα και καινοτόμα. Οι εταιρείες μπορούν να έρθουν σε επαφή με τα ελληνικά πανεπιστήμια ώστε από κοινού να ενσωματώσουμε όλη την τεχνογνωσία που έχουμε για τη δημιουργία αλλά και την παρασκευή νέων και καλύτερων προϊόντων».

Ο ΟΦΕΤ διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας

Εξάλλου, ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, παρέλαβε μία ακόμη σημαντική διάκριση την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 στο ξενοδοχείο Grand Bretagne, στην εκδήλωση DIAMONDS OF THE GREEK ECONOMY 2019, που οργάνωσε η New Times Publishing.

Ο Όμιλος διακρίθηκε για τις επιδόσεις του στην Οικονομία και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, με θετικό πρόσημο στην αύξηση των θέσεων εργασίας, στην εξωστρέφεια, στις επενδύσεις, στην υπεύθυνη λειτουργία, στην αειφορία και στην Ηθική.

Το βραβείο παρέλαβε και πάλι, η πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΟΦΕΤ κυρία Ιουλία Τσέτη, από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Η κυρία Τσέτη, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την τιμητική και ουσιαστική βράβευση, και αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή πορεία του Ομίλου, μια πορεία, που υπογράφει την ανάπτυξη και ευημερία της χώρα μας.