Εκτύπωση
Κατηγορία: Συνεντεύξεις

d giannakopoulos

Την προσωπικότητα του Παύλου Γιαννακόπουλου και τη συνεπή στήριξή του στο ελληνικό φαρμακείο, τίμησαν οι Έλληνες φαρμακοποιοί στην τελετή απονομής των βραβείων «Best in Pharmacy 2018», που διοργάνωσε η Boussias Communications, τη Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018. Η κριτική επιτροπή απένειμε τιμητική διάκριση στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Σε κλίμα συγκινησιακά φορτισμένο, το βραβείο παρέλαβε καταχειροκροτούμενος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μαζί με τον μικρό του γιο, Παύλο. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεσμεύθηκε ότι θα εξακολουθήσει τόσο ο ίδιος, όσο και μελλοντικά ο γιος του, να στηρίζει πάντα το ελληνικό φαρμακείο, τακτική που ακολούθησε όλα τα χρόνια της ζωής του και ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Κορυφαία ομάδα πωλήσεων στο φαρμακείο» απονεμήθηκε στην εταιρεία ΒΙΑΝ Α.Ε του ομίλου ΒΙΑΝΕΞ. Το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής της ΒΙΑΝ, Δημήτρης Μωραΐτης και το αφιέρωσε στον αείμνηστο ιδρυτή της εταιρείας. «Η διορατικότητα του Παύλου Γιαννακόπουλου οδήγησε στην ίδρυση της ΒΙΑΝ το 1995. Η οξυδέρκεια της νέας γενιάς οδήγησε, τα τελευταία χρόνια, στην αύξηση της στελέχωσης, του χαρτοφυλακίου προϊόντων με ηγετικά brands και των επενδύσεων», επισήμανε μεταξύ άλλων, ο κ. Μωραΐτης. 

Τα προϊόντα που διακρίθηκαν για την καινοτομία, τη δυναμική παρουσία στην αγορά και την προτίμησή τους από τους φαρμακοποιούς και το κοινό, καθώς και την επιχειρηματική αριστεία και τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων επιβράβευσαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση πάνω από 300 διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων, φαρμακοποιοί, πανεπιστημιακοί και δημοσιογράφοι.