Εκτύπωση
Κατηγορία: Συνεχιζόμενη εκπαίδευση

omadab 

Δελτίο Τύπου: Η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικής Πρακτικής διοργάνωσε την εκπαιδευτική ημερίδα «Καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδιστή», το Σάββατο 1η Ιουνίου 2013.


Στόχος της ημερίδας ήταν:
- Η εκπαίδευση των φαρμακοποιών στην υποστήριξη της κυκλοφορίας και της αναπνοής ενός θύματος καρδιοαναπνευστικής ανακοπής (ΚΑ) με απλά μέσα μέχρι να έρθει στον τόπο του συμβάντος η εξειδικευμένη βοήθεια.

- Η εκπαίδευση των φαρμακοποιών στην χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή (ΑΕΑ), ώστε να είναι σε θέση να χορηγήσουν με ασφάλεια ηλεκτρικό ρεύμα (απινιδισμό), όπως και τη θέση ανάνηψης.

omadaa

Σύντομη περιγραφή
Η εκπαιδευτική ημερίδα απευθυνόταν σε φαρμακοποιούς τους οποίους και πιστοποίησε, μέσω του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (European Resuscitation Council) στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή.
Περισσότεροι από πενήντα φαρμακοποιοί της πόλης μας, ενίσχυσαν τις υγειονομικές τους δεξιότητες και θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην δυνατότητα παροχής Πρώτων Βοηθειών στους συμπολίτες μας σε έκτακτες περιπτώσεις μέσω των πρωτοβάθμιων φαρμακείων.

Ιστότοπος:

www.eefp.gr

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@eefp.gr