Εκτύπωση
Κατηγορία: Farmakopoioi
image
Το Ευρωκοινοβούλιο με την απόφαση της 8ης Οκτωβρίου έθεσε τέρμα στην παραφιλολογία για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και αποφάσισε πως δεν αποτελεί φαρμακευτικό προϊόν, σημειώνει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου.
«Η απόφαση μας χαροποιεί ιδιαίτερα», τονίζει σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου (ΣΕΕΗΤ) κ. Δημήτρης Πετρόπουλος, «γιατί επιτέλους δικαιώνεται ο πολύχρονος αγώνας μας να πείσουμε πως το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ένας λιγότερο επιβλαβής εναλλακτικός τρόπος καπνίσματος, και σε καμιά περίπτωση δεν είναι φαρμακευτικό προϊόν, όπως προσπαθούσαν να επιτύχουν οι πολέμιοί του, με σκοπό την απαγόρευσή του».
Η απόφαση αυτή, έρχεται ως επιστέγασμα των προσπαθειών δεκάδων χιλιάδων «ατμιστών» απ’ όλες τις χώρες της Ευρώπης, οι οποίοι χρησιμοποίησαν κάθε πρόσφορο μέσο (επαφές, επιστολές, αποστολή mails, διαδηλώσεις), προκειμένου να ενημερώσουν όλους τους ευρωβουλευτές για τη δική τους εμπειρία από τη χρήση των ηλεκτρονικών τσιγάρων, αλλά και τη συνακόλουθη βελτίωση στην ποιότητα της ζωής τους.
«Ο ΣΕΕΗΤ», συνεχίζει ο...

Όλο το άρθρο  http://farmakopoioi.blogspot.com/2013/10/t.html