Εκτύπωση
Κατηγορία: Επιστημονική ενημέρωση

boehringer225

Στα πλαίσια της παγκόσμιας πρωτοβουλίας της Boehringer Ingelheim "Making More Health", με στόχο τη βελτίωση της υγείας στις κοινότητες σε όλο τον κόσμο και θέλοντας να δείξει την έμπρακτη υποστήριξή της σε προσπάθειες που προσφέρουν ανάλογο έργο, η εταιρεία υποστήριξε τον Αγώνα Δρόμου Σκυταλοδρομίας Corporate Relay Run που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου 2013, στο Πάρκο Νερού, στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου, στο Π. Φάληρο.

Η διοργάνωση αυτή είχε διπλό σκοπό: έδωσε την ευκαιρία σε συναδέλφους από την εταιρεία να αγωνιστούν μαζί, αλλά ταυτόχρονα είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από τη συμμετοχή των δρομέων αλλά και των εταιρειών από το πρόγραμμα Red Carpet VIP300 ενίσχυσαν την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», την οποία απαρτίζουν 10 κοινωφελή σωματεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με σκοπό την ευημερία περισσότερων από 10.000 παιδιών κάθε χρόνο.

Παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει περισσότερη υγεία, η εταιρεία ενίσχυσε την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» καταβάλλοντας ένα συμβολικό ποσό και συμμετείχε με 4 ομάδες και 16 εργαζομένους που έτρεξαν στον αγώνα σκυταλοδρομίας, φορώντας το T-Shirt που είχε σχεδιαστεί ειδικά για την περίσταση και διανύοντας ο καθένας 3 χλμ. Η αγωνιστική διάθεση, το κέφι και η ευγενής άμιλλα δημιούργησαν μια ιδιαίτερα χαρούμενη ατμόσφαιρα και επιβραβεύθηκαν από τον ίδιο ευγενή σκοπό στον οποίο συνεισέφεραν.