Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέες αφίξεις

immiflexboxadultimmiflexboxkids

 

ΑΘΗΝΑ, 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012: Σε μία κοινωνία που το ανοσοποιητικό μας βάλλεται καθημερινά και ο οργανισμός μας καταπονείται από σωματική και ψυχολογική κούραση, ήρθε τώρα το Immiflex να μας βοηθήσει στην αντιμετώπιση και την πρόληψη όλων των προβλημάτων που προκύπτουν από τα παραπάνω!


Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής, υπό τη μορφή κάψουλας, το οποίο στοχεύει στην τόνωση και ενίσχυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού.
Το Immiflex® περιέχει 1.3/1.6 β-γλυκάνη (Wellmune WGP) , ένα φυσικό πολυσακχαρίτη, ο οποίος έχει την ιδιότητα να τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, την πρώτη γραμμή άμυνας του οργανισμού και να προάγει την καλή λειτουργία του. Ο ειδικός τύπος β-γλυκάνης που περιέχεται στο  Immiflex® προέρχεται από τα κυτταρικά τοιχώματα του ζυμομύκητα Saccharomyses cerevivisiae και, όπως έχει αποδειχθεί από σχετικές μελέτες, έχει υψηλή αποτελεσματικότητα στη μεγιστοποίηση της ανοσοποιητικής δύναμης του οργανισμού.

Είναι ιδανικό για:
- Όσους θέλουν να βοηθηθούν σε περιόδους έντονου στρες
- Τα άτομα που κάνουν έντονη σωματική άσκηση
- Τα άτομα των οποίων το ανοσοποιητικό σύστημα καταπονείται ιδιαίτερα στην καθημερινή τους ζωή
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σύσταση και τον τρόπο δράσης μπορείτε να επισκεφθείτε τις εξής ιστοσελίδες
www.immiflex.gr
www.pansyfa.gr
Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του προϊόντος στην οποία συμμετείχαν μέλη των Δ.Σ. των Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών από όλη την Ελλάδα, Γενικοί Διευθυντές, Διευθυντές Πωλήσεων, στελέχη των Τμημάτων Πωλήσεων τους, εκπρόσωποι κλαδικού τύπου, όπως επίσης και ο Πρόεδρος και στελέχη της Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδας.
Η διοργάνωση και διεξαγωγή της ομιλίας πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία ΠΑΝΣΥΦΑ ΑΕ, η οποία και ανέλαβε  την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση του προϊόντος στην Ελλάδα.

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία από τον κ. Τριανταφυλλίδη Δημήτριο, Πρόεδρο της ΠΑΝΣΥΦΑ, για μια εισαγωγή και μικρή παρουσίαση του προϊόντος.
Έπειτα, ο Bengt Α. Hansson, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΒ Immitec Nutrition της Σουηδίας και ο Samo Borko, Διευθύνων Σύμβουλος της SB Biotech, περιφερειακό συνεργάτη διανομής της Immitec για την νοτιοανατολική Ευρώπη,  προέβησαν σε παρουσίαση της εταιρείας IMMITEC. Η IMMITEC είναι μια εταιρεία παραγωγής και εμπορίας συμπληρωμάτων διατροφής Immiflex, με βάση το Wellmune WGP και είναι αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων β-γλυκάνης της Biothera. Η σημασία της διατροφής ως καθοριστικό παράγοντα της υγείας είναι πλέον ευρέως αποδεκτή και αναγνωρίζεται από επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας. Από αυτή την άποψη, η Immitec επιθυμεί και αναλαμβάνει την ευθύνη για την παροχή τόσο επιστημονικής εκπαίδευσης αλλά και καλά τεκμηριωμένα προϊόντα που μπορεί να βελτιώσουν τη γενική υγεία του πληθυσμού.
Στη συνέχεια, ακολούθησε ομιλία και εκτενής ανάλυση του προϊόντος και του τρόπου δράσης του Immiflex από τον  F. Allen Porter, Αντιπρόεδρο διεθνών πωλήσεων της BIOTHERA Inc. Η BIOTHERA είναι ένας παραγωγός του Wellmune WGP και εταιρεία βιοτεχνολογίας που στοχεύει στην υγεία του ανοσοποιητικού. Ο κ. Porter παρέθεσε αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία για την δράση του Wellmune WGP, όλα βασισμένα σε κλινικές μελέτες και έρευνες.

Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:
• Εξασφαλίζει μια μοναδική βιολογική δράση
• Περιέχει την ειδική αυτή β-γλυκάνη, σε συνδυασμό με Βιταμίνη D, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη καθημερινή ενίσχυση του ανοσοποιητικού.
• Οι 1.3/1.6 β-γλυκάνες που περιέχονται στο  Immiflex® αποτελούν ένα τέτοιο παράγοντα «αναγνώρισης» που υποστηρίζει τα ενδογενή ανοσοποιητικά κύτταρα να έχουν μια γρήγορη και αποτελεσματική αντίδραση.

Τα αποτελέσματα αυτά ήρθε να επιβεβαιώσει ο Dr. Paul Clayton, Επισκέπτης Καθηγητής της  Pharmaconutrition, Πανεπιστήμιο του Πεκς (Humgary), Συνεργάτης του Ιδρύματος για τα Tρόφιμα, του Eγκεφάλου & Συμπεριφοράς (Oxford), Πρόεδρος του Royal Society of Medicine Forum Τροφίμων & Υγείας,  ο οποίος εξέθεσε τις έρευνες και μελέτες που έχει διεξάγει ανά τον κόσμο, καταδεικνύοντας την πλέον θετική επίδραση της λήψης προϊόντων β-γλυκάνης, καθώς η  ζωή στις σύγχρονες υπερ-αποστειρωμένες κοινωνίες χαρακτηρίζεται από φτωχή διατροφική πρόσληψη βήτα-γλυκάνης. Οι αλλαγές στην παραδοσιακή παραγωγή κρασιού, μπύρας και ψωμιού, όπως και η εκτεταμένη χρήση μυκητοκτόνων, στέρησαν από τη διατροφή μας βασικές πηγές βήτα-γλυκάνης.
Υπάρχει βιβλιογραφία με τις μελέτες αναρτημένη στο επίσημο site του προϊόντος για την Ελλάδα (www.immiflex.gr) στην οποία μπορεί κανείς να ανατρέξει.
Τέλος, ο κ. Καραγιάννης Παναγιώτης, Γενικός Διευθυντής της ΠΑΝΣΥΦΑ, έκανε μια σύντομη παρουσίαση της εταιρείας  και ανέπτυξε το πρόγραμμα προώθησης και υποστήριξης του προϊόντος.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων για το προϊόν και τις ευεργετικές του ικανότητες στον ανθρώπινο οργανισμό.