Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέες αφίξεις

165425 GR Nuro LeavePainToUs Headache KV Mar21 V6

«Αφήστε τον πόνο σε εμάς», είναι το κεντρικό μήνυμα της νέας καμπάνιας επικοινωνίας του Νurofen, η οποία περιλαμβάνει  όλες τις σειρές των προϊόντων όπως π.χ. για την  αντιμετώπιση του πονοκεφάλου, του μυϊκού πόνου, τον παιδικό πυρετό και κάθε είδους πόνου, που βιώνουμε καθημερινά.   H νέα καμπάνια έρχεται να τονίσει σε όλους μας τη σημασία να ζούμε την ζωή μας σε όλες τις εκφάνσεις της, χωρίς πόνο.

Το περιεχόμενο της ενθαρρύνει κατ’ αρχήν την πρόληψη του πόνου και φυσικά  τη διαχείριση και αντιμετώπισή του, από όλους εμάς που δεν θέλουμε ο πόνος να αποτελεί το εμπόδιο να απολαμβάνουμε τη ζωή μας.

Έχοντας σαν οδηγό την επιθυμία του κάθε ενός από εμάς να ζει την καθημερινότητα που τον ευχαριστεί, το Nurofen έχει βοηθήσει εκατομμύρια κόσμου να διαχειριστεί τον πόνο αποτελεσματικά, καινοτομώντας  επί δεκαετίες ασταμάτητα στην ανακούφισή του.  Η εξειδίκευσή του  στη αντιμετώπιση του πόνου και η γκάμα (ποικιλία)  των αναλγητικών που προσφέρει, μας επιτρέπουν να ζήσουμε μια έντονη και γεμάτη ζωή και να «αφήσουμε τον πόνο στο Nurofen».

Η ολοκληρωμένη επικοινωνία  περιλαμβάνει τηλεοπτικό σποτ, ενέργειες δημοσίων σχέσεων,  στοχευμένη social media καμπάνια, και επικοινωνία με τους Επαγγελματίες Υγείας.

«Τα προϊόντα  Nurofen  έχουν σχεδιαστεί  ειδικά  για να παρέχουν γρήγορη και αποτελεσματική ανακούφιση από τον πόνο επιτρέποντας  στους καταναλωτές να συνεχίζουν  τα σημαντικά πράγματα στη ζωή τους. Η νέα καμπάνια «Αφήστε το πόνο σε εμάς» έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους ανθρώπους να βρουν τους τρόπους και τις λύσεις που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν τον πόνο, ο οποίος παρόλο που  είναι αναπόφευκτο  μέρος της ζωής,  δεν θα πρέπει να δυσκολεύει την καθημερινότητά μας» ανέφερε ο κος Νίκος Τσακαλάκης, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της Reckitt Benckiser Healthcare.