Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέες αφίξεις

femina all 0

Η  εξειδικευμένη γυναικολογική σειρά ιατροτεχνολογικών προϊόντων, Aquasol Femina, της φαρμακευτικής εταιρείας MINERVA Pharmaceutical έχει τώρα το δικό της site aquasolfemina.gr. Με σχεδίαση εμπνευσμένη από τις μοντέρνες συσκευασίες των προϊόντων της σειράς και την καινοτομία στην χρήση τους, η νέα ιστοσελίδα απευθύνεται στις γυναίκες όλων των ηλικιών που θέλουν ενημερωθούν για την καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής, την πρόληψη και την αντιμετώπιση ανεπιθύμητων λοιμώξεων κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγικής ηλικίας αλλά και την φροντίδα  της γεννητικής περιοχής μετά την εμμηνόπαυση.

Οι επισκέπτες του site μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά  για τις ενδείξεις, τα οφέλη, τη σύνθεση και τις οδηγίες χρήσης των σκευασμάτων,  στην ειδικά σχεδιασμένη ενότητα που έχει φτιαχτεί για κάθε προϊόν της σειράς. Επιπλέον, μέσα από την ενότητα «Η γυναίκα σήμερα», που ανανεώνεται συχνά με νέο περιεχόμενο, μπορούν να διαβάσουν άρθρα γιατρών για παθήσεις που σχετίζονται με την ευαίσθητη περιοχή των γυναικών, την εγκυμοσύνη, την διατροφή και την ψυχολογία τους. Στο blog της ίδιας ενότητας θα βρουν προτάσεις και χρήσιμες συμβουλές για τις καθημερινές ανάγκες του πολυδιάστατου ρόλου της σύγχρονης γυναίκας.

Πληροφορίες για τα προϊόντα

Η σειρά AQUASOL FEMINA είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις μοναδικές ανάγκες κάθε γυναίκας, από την εφηβεία μέχρι την εμμηνόπαυση. Αποτελείται από 3 εξειδικευμένα ιατροτεχνολογικά προϊόντα με ένδειξη για συγκεκριμένες γυναικολογικές παθήσεις που αφορούν στην ευαίσθητη περιοχή όπως η καντιντίαση, η βακτηριακή κολπίτιδα και η κολπική ατροφία, καθώς και από ένα ειδικά σχεδιασμένο απαλό αφρό για την καθημερινή υγιεινή, αναζωογόνηση και διατήρηση της καλής υγείας στην ευαίσθητη περιοχή.

Τα προϊόντα Aquasol Femina, με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια, συστήνονται από γυναικολόγους και διατίθενται μόνο στα φαρμακεία. Αποτελούν μια ολοκληρωμένη, σύγχρονη και εναλλακτική πρόταση υγείας, για καθημερινά, συνήθη γυναικολογικά προβλήματα  που αφορούν στην ευαίσθητη περιοχή .