Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέες αφίξεις

Frezyderm Self Tan Body Shape

Το αυτομαυριστικό γαλάκτωμα με παράλληλη συσφιγκτική δράση θα γίνει ο καλύτερος φίλος μας αυτή τη σεζόν. Εμπλουτισμένο με ένα σύμπλεγμα ενεργών συστατικών δίνει ένα φυσικό, ομοιόμορφο μαύρισμα στην επιδερμίδα χωρίς έκθεση στον ήλιο, ενώ το σύμπλεγμα φυτικών συστατικών ενεργοποιεί τη μελανίνη, ώστε να αποφεύγονται τα εγκαύματα κατά τις πρώτες ημέρες έκθεσης.

Ταυτόχρονα, ενυδατώνει την επιδερμίδα και παρέχει αντιοξειδωτική και αντιγηραντική προστασία. Απλώνεται εύκολα και απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, γραμμές και κίτρινη χροιά. Παράλληλα, η εμπλουτισμένη του σύνθεση με φυτικά εκχυλίσματα, καφεΐνη και Guarana, προσφέρει σύσφιγξη της επιδερμίδας, ενεργοποιεί τη λιπόλυση, αυξάνει την ελαστικότητα και το σφρίγος της επιδερμίδας και μειώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Εφαρμογή

Απλώνουμε την κρέμα σε καθαρό δέρμα oμοιόμορφα, 2 φορές την ημέρα. Μετά τις 2 πρώτες μέρες το δέρμα σκουραίνει και βαθμιαία το αποτέλεσμα γίνεται εμφανέστερο στο τέλος της εβδομάδας. Με την έκθεση στον ήλιο το μαύρισμα ενισχύεται.

Δεν παρέχει αντηλιακή προστασία και η έκθεση στον ήλιο απαιτεί πάντα αντηλιακό.