Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέες αφίξεις

Cedraflon tube3D high

Αν υπάρχουν κάποιες γυναίκες που ξεχωρίζουν για την κομψότητα και τη θηλυκότητα τους είναι αναμφισβήτητα οι Γαλλίδες. Χωρίς να φοράνε κάτι ιδιαίτερο, κάτι υπερβολικά εντυπωσιακό ή κάτι απαγορευτικά ακριβό καταφέρνουν και τραβάνε πάνω τους τα βλέμματα κερδίζοντας το θαυμασμό των γύρω τους σε κάθε τους βήμα. Πατάνε γερά στις ψηλοτάκουνες γόβες τους έχοντας το δικό τους μυστικό για το πως θα ξεκουράσουν, ενυδατώσουν και αναζωογονήσουν τα ταλαιπωρημένα πόδια τους στο τέλος της μέρας. Το μυστικό τους δεν είναι άλλο από το κίτρο Κορσικής, βασικό συστατικό της δερμοκαλλυντικής κρέμας Cedraflon® που κυκλοφορεί πλέον και στη χώρα μας. Το κίτρο Κορσικής είναι πρόγονος του λεμονιού και του λάιμ που καλλιεργείται εδώ και αιώνες στο γαλλικό νησί και είναι γνωστό από την αρχαιότητα για τις αναζωογονητικές και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.

Η εξειδικευμένη και δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση της Cedraflon®, συνδυάζει τα τονωτικά πλεονεκτήματα του Κίτρου Κορσικής με την δροσιστική αίσθησης της μέντας προσφέροντας άμεση καταπραϋντική δράση, αναζωογόνηση και ενυδάτωση στα κουρασμένα πόδια.

Προσθέστε μια Γαλλική πινελιά στη ζωή σας και επενδύστε στην κομψότητα της απλότητας. Αγαπήστε το σώμα σας, τον εαυτό σας και τις ψηλοτάκουνες γόβες σας έχοντας πάντα στο μυαλό σας το δικό σας μυστικό για ξεκούραστα, δροσερά και πάντα ενυδατωμένα πόδια με μια μόνο κρέμα.

Απολαύστε μετά από κάθε κουραστική ημέρα τη λεπτή υφή της Cedraflon® που απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη, τη δροσιά της και το απαλό διακριτικό άρωμα της.

https://www.cedraflon.gr  

Οι έρευνες έδειξαν οτι η Cedraflon®:

Ανακουφίζει
100% των γυναικών ανέφεραν άμεση μείωση της αίσθησης βάρους και κούρασης των ποδιών αλλά και ένα υπέροχο αίσθημα χαλάρωσης*

Δροσίζει
92% ένιωσαν άμεσα δροσιά λόγω του μοναδικού συνδυασμού του κίτρου Κορσικής και της μέντας *

Ενυδατώνει 
Χάρη στη σύνθεσή της, η Cedraflon®, διεισδύει στην ανώτερη στοιβάδα της επιδερμίδας
96% των γυναικών ένιωσαν το δέρμα τους λείο και απαλό *
98% των γυναικών αισθάνθηκαν το δέρμα τους ενυδατωμένο*

Αυτοπεποίθηση, αισθητική και μια καλή κρέμα για τα πόδια που χαρίζει στο τέλος της ημέρας δροσιά και ανακούφιση από τα ψηλά τακούνια είναι τα απαραίτητα εφόδια για να γίνεις και εσύ σύμβολο καθημερινής κομψότητας όπως ακριβώς οι Γαλλίδες.

Ξεκούραστα και ανάλαφρα πόδια με τη δύναμη του κίτρου Κορσικής και της μέντας!

Διαθέσιμη στα φαρμακεία. Η Cedraflon®, αποτελεί συμπληρωματικό προϊόν σε λοιπές θεραπείες για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της κακής κυκλοφορίας των κάτω άκρων.

• Έρευνα δερματολόγων που πραγματοποιήθηκε από ανεξάρτητο εργαστήριο για την εκτίμηση της αποδοχής του από το δέρμα και την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητάς του μετά από μεμονωμένη και επαναλαμβανόμενες εφαρμογές σε 53 γυναίκες

https://www.cedraflon.gr