Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέες αφίξεις

Βουλωμένες μυτούλες;
Ταλαιπωρείστε για να αναπνεύσει το μωράκι σας ελεύθερα; Όχι πια…

photo_SISKEYASIAs_RONALIN

Τώρα υπάρχει το νέο ολοκληρωμένο Ronalin Bebe Nasal Kit. Ένας μοναδικός συνδυασμός αμπούλας αποστειρωμένου φυσιολογικού ορού και ειδικής ανατομικής ρινικής σύριγγας σε μία μόνο συσκευασία.

Το Ronalin Bebe Nasal Kit είναι ένα  καινοτόμο σύστημα για την καθημερινή υγιεινή και αποσυμφόρηση της μύτης βρεφών και παιδιών, μέσω του οποίου επιτυγχάνεται ευκολότερη έκχυση του ορού, αποτελεσματικότερη πλύση της μύτης και ρευστοποίηση της παχύρευστης βλέννας.

Κάθε συσκευασία Ronalin bebe Nasal kit  αποτελείται από 20 αμπούλες και από 1 ρινική σύριγγα χωρητικότητας 5ml (=1 αμπούλα), με ανατομικό ρύγχος εφαρμογής, ειδικά μελετημένο και σχεδιασμένο για να αποτρέπει τυχόν τραυματισμούς του ευαίσθητου ρινικού βλεννογόνου, η οποία δίνει τη δυνατότητα  έκχυσης του ορού με ήπια και ασφαλή πίεση, ελέγχοντας ακόμα και την ποσότητα που χρειάζεται ανά περίσταση. Η συσκευή πλένεται, αποστειρώνεται και δεν χρειάζεται ανταλλακτικά.

Τώρα, η πλύση της μυτούλας του μωρού γίνεται παιχνιδάκι, τόσο για τη μητέρα όσο και για το μωρό, χάρη στο ολοκληρωμένο σύστημα ρινικής αποσυμφόρησης Ronalin Bebe nasal kit.