Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέες αφίξεις

Black Cumin

O μεγαλύτερος θησαυρός υγείας όλων των εποχών. Το μόνο με εκατοντάδες βιοενεργά θρεπτικά συστατικά. Θωρακίζει την υγεία του οργανισμού, χαρίζει τεράστια αποθέματα ενέργειας.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη έρευνα από την ανά τους αιώνες χρήση του Μαύρου Κύμινου…από εκατομμύρια ανθρώπους στο παρελθόν και το παρόν. Ενώ οι σύγχρονες έρευνες διαφυλάσσουν ένα λαμπρό μέλλον και δημιουργούν τον καλύτερο βοηθό υγείας. Το Μαυρο κύμινο το χρησιμοποιούσε ο Έλληνας γιατρός Διοσκουρίδης για να θεραπεύει πονοκεφάλους και πονόδοντους. Παράλληλα υπάρχουν πάρα πολλές αναφορές για τη χρήση του από τους Φαραώ και για την ευεργετική συμβολή του, σε διάφορες παθήσεις. Η δημοτικότητα του Μαύρου Κύμινου κατά την αρχαιότητα ήταν ιδιαίτερα ενισχυμένη από την ιδεολογική πεποίθηση στο βότανο, ως θεραπεία για πολλαπλές ασθένειες. Για την ακρίβεια, το εκχύλισμα του Μαύρου Κύμινου καταλαμβάνει ιδιαίτερη θέση για το ευρύ φάσμα των θεραπευτικών του ιδιοτήτων.

Σήμερα υπάρχουν εκατοντάδες έρευνες για το Μαύρο κύμινο δημοσιευμένες σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά από επιφανείς επιστήμονες.

Μαύρο Κύμινο JOHN NOA, φυσικός θησαυρός υγείας!

Το Μαύρο Κύμινο JOHN NOA θα το βρείτε στα Φαρμακεία.

www.johnnoa.com 

EIFRON S.A. Τηλ: 2310 461000