Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέες αφίξεις

Black Cumin

Η ιστορία του ξεκινάει πριν χιλιάδες χρόνια, όταν οι Φαραώ τρέφονταν με τον θεϊκό σπόρο. Tο βότανο μαύρο Κύμινο έχει αποδειχθεί ότι λειτουργεί ως:

Αντιδιαβητικό, αντιοξειδωτικό, ανοσοδιαμορφωτικο, αναλγητικό, αντιμικροβιακό, αντι-φλεγμονώδεις, σπασμολυτικό, βρογχοδιασταλτικό, ηπατοπροστατευτικό, αντιυπερτασικό, νεφροπροστατευτικό. Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και δραστηριότητες. Διαλύει τα αέρια, έχει την τάση να βοηθά στην πέψη και να ανακουφίζει από τα αέρια στο στομάχι και στα έντερα. Βοηθά επίσης στην αφόδευση.

Το Μαύρο κύμινο αποτελεί αποτοξινωτικό του εντέρου και χρησιμοποιείται για αυτοάνοσες διαταραχές, θεωρείται ως ένας εναρμονιστής αυτής της ανισορροπίας, που επιτρέπει στα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος να καταστρέφουν τα υγιή κύτταρα. Δηλαδή έχει «ανοσοτροποποιητική δράση» ("immunomodulatory action"). Χρησιμοποιήστε το και για την υπερβολική κόπωση και για διάφορα δερματικά προβλήματα, όπως λεύκη, ακμή, ψωρίαση.

Ωστόσο, οι αξιώσεις δεν είναι υπερβολικές αν σκεφτεί κανείς πόσο πλήρεις είναι οι σπόροι από την άποψη των πολλών χημικών συστατικών τους.

Επιλέγοντας John Noa, επιλέγεται το καλύτερο.

Το Μαύρο Κύμινο JOHN NOA θα το βρείτε στα Φαρμακεία.

www.johnnoa.com  

EIFRON S.A. - Τηλ.: 2310 461000