Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέες αφίξεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Meritene 2

Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ, με πολυετή εμπειρία και ηγετική θέση στον τομέα της υγείας στην Ελλάδα παρουσίασε σήμερα την εισαγωγή του προϊόντος Meritene® Δύναμη & Τόνωση στην ελληνική αγορά. Σε Συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε, στο New Hotel, παρουσία εκπροσώπων του Τύπου από τον χώρο της υγείας, της διατροφής και του ευ ζην ο κ. Διονύσιος Φιλιώτης, Πρόεδρος EphForT και Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ παρουσίασε τη στρατηγική συμμαχία της εταιρείας με τη Nestlé Health Science για την παροχή εξειδικευμένων συμπληρωμάτων διατροφής που επιτρέπουν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας
συμβάλλοντας στην οικοδόμηση μιας κουλτούρας μακρόπνοης προσέγγισης της υγείας.

Ο κ. Olivier Hoëppe, Regional Head Consumer Care Europe της Nestlé Health Science παρουσίασε στο δημοσιογραφικό κοινό την εξέλιξη του προϊόντος Meritene® Δύναμη & Τόνωση στην Ευρώπη και την επιτυχημένη πορεία που διαγράφει ήδη απαντώντας στις εξειδικευμένες διατροφικές ανάγκες ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας.

Η κα Μαρία Χριστοπούλου, Παθολόγος-Εντατικολόγος, ΜSc Κλινική Διατροφή και Ιατρικός Σύμβουλος της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ παρουσίασε τη σημασία των πρωτεϊνών στη διατροφή ενηλίκων μεγαλύτερης ηλικίας και ο κ. Θωμάς Κατάκης, Διευθυντής Consumer Healthcare της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ ανέπτυξε την ανάγκη που εντοπίστηκε στην ελληνική αγορά η οποία οδήγησε στην εισαγωγή του προϊόντος Μeritene® Δύναμη & Τόνωση.

Το Meritene® Δύναμη & Τόνωση είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που έχει αναπτυχθεί από την Nestlé Health Science. Είναι πλούσιο σε υψηλής ποιότητας πρωτεῒνες, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Το προϊόν έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις διατροφικές ανάγκες ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας που θέλουν να διατηρήσουν την ενέργεια και τη δύναμή τους. Το Meritene® Δύναμη & Τόνωση περιέχει 19 βιταμίνες και μέταλλα, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών B2, B6 και B12, για να μειώσει το αίσθημα της κόπωσης. Σε αντίθεση με άλλα συμπληρώματα διατροφής, το Meritene® Δύναμη & Τόνωση περιέχει υψηλής ποιότητας πρωτεϊνες (γάλακτος), οι οποίες συνεισφέρουν στη διατήρηση της μυϊκής μάζας που μειώνεται 1-2% ανά έτος στους ανθρώπους άνω των 50 ετών. Επιπλέον, περιέχει Βιταμίνη D, κάλιο, μαγνήσιο και ασβέστιο, που βοηθούν στην ομαλή λειτουργία των μυών ενώ ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο ενισχύουν την ομαλή σύνθεση των πρωτεϊνών. Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη ούτε έχει προσθήκη ζάχαρης πέρα από τα φυσικά σάκχαρα του ίδιου του γάλακτος. Διατίθεται σε τρεις γεύσεις: σοκολάτα, βανίλια και καφέ.

Το Μeritene® Δύναμη & Τόνωση απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες άνω των 50 ετών, οι οποίοι:

- Δεν λαμβάνουν αρκετή πρωτεῒνη, έτσι ώστε να διατηρήσουν τη μυϊκή τους μάζα

- Έχουν διαρκώς αίσθημα κόπωσης

- Θέλουν να παραμείνουν υγιείς και ενεργητικοί και να ζουν έναν δραστήριο τρόπο ζωής

Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.meritene.com