Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέες αφίξεις

bottle compilation no box

Πρόσφατη καινοτομία του εργαστηρίου της ΜΑΜ το μπιμπερό Anti-Colic προλαμβάνει και αποτρέπει τους κολικούς της πρώτης βρεφικής ηλικίας χάρη στη βαλβίδα της ανοιγόμενης βάσης του, που εξασφαλίζει ομαλή και συνεχή ροή του περιεχομένου. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πολυπροπυλένιο διατίθεται σε δύο μεγέθη 160 και 260 ml σε 4 απαλά, μοντέρνα χρώματα.

Η πρωτοποριακή θηλή του διευκολύνει την εναλλαγή ανάμεσα στο θηλασμό και στο μπιμπερό χάρη στην κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας επιφάνεια από σιλικόνη απαλή σα μετάξι, που σύμφωνα με τεκμηριωμένα αποτελέσματα γίνεται αποδεκτή από το 94% των μωρών, λόγω της ανάλογης ανατομίας και υφής με τη θηλή της μητέρας τους. Διατίθενται με 4 βαθμίδες ροής.

Το μπιμπερό τέλος έχει τη δυνατότητα αυτό-αποστείρωσης σε φούρνο μικροκυμάτων, διαδικασία που απλουστεύει τη μετακίνηση του μωρού.

Ενημερωθείτε για την προσφορά γνωριμίας της ΜΑΜ Hellas και κερδίστε προσφέροντας στη νέα μητέρα τη λύση στο γνωστό πρόβλημα των κολικών μαζί με μια πιπίλα ΜΑΜ Start.

Αποκτήστε τώρα ΔΩΡΕΑΝ το νέο display πάγκου και προωθήστε τις πωλήσεις σας!

Περιέχει:

• 12 μπιμπερό Anti-Colic 130ml με θηλή σιλικόνη - μετάξι &

• 12 πιπίλες MAM Start

www.mamhellas.gr