Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέες αφίξεις

Hydrabio Serum 40ml

To Hydrabio Sérum, από τα εργαστήρια BIODERMA, είναι ένας πραγματικός ορός ενυδάτωσης για τις ανάγκες του ευαίσθητου αφυδατωμένου δέρματος.
Εμπνευσμένη από την βιολογία του δέρματος, η καινοτομία του Hydrabio Sérum, AQUAGENIUM®, χάρη στο Pyrus Malus (εκχύλισμα μήλου) ενεργοποιεί την σύνθεση των ακουαπορινών. Οι ακουαπορίνες, πρωτεΐνες που βρίσκονται στην μεμβράνη των κερατινοκυττάρων, δημιουργούν κανάλια νερού ανάμεσα στο κυττάρο, επιτρέποντας την μεταφορά 3 δις μορίων νερού ανά δευτερόλεπτο!

Έτσι, χάρη στην κατοχυρωμένη καινοτομία AQUAGENIUM®, ο ορός Hydrabio Sérum αναπαράγει και ενεργοποιεί τον φυσιολογικό και βιολογικό μηχανισμό ενυδάτωσης του δέρματος, δρα δηλαδή βιομιμητικά, προκειμένου να αποκαταστήσει την ισορροπία του.

Το Hydrabio Sérum, είναι επιπλέον εμπλουτισμένο με 15% γλυκερίνη και υαλουρονικό οξύ, χαρίζοντας άμεσα ένα αποτέλεσμα λάμψης και ενυδάτωσης (flashing) που διαρκεί. Μέσα σε 15 μόλις λεπτά, το επίπεδο ενυδάτωσης αυξάνεται κατά 53%! Με ιδιαίτερα ευχάριστη, δροσιστική και αναζωογονητική υφή gel χαρίζει μία αίσθηση φρεσκάδας ενώ αποτελεί άριστη βάση για μακιγιάζ. Το δέρμα σας επανακτά άνεση, ελαστικότητα και λάμψη! Εφαρμόστε πρωί και βράδυ στο πρόσωπο και το λαιμό σε καθαρό δέρμα (ιδανικός καθαρισμός με το Hydrabio H2Ο), μόνο του ή πριν την καθημερινή περιποίηση με την Hydrabio Riche ή Légère.

Στα φαρμακεία από τη Pharmathen