Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέες αφίξεις

Επανάσταση στην ενυδάτωση από τα βιολογικά προϊόντα Bioselect

olive_body_lotion

Τα βιολογικά προϊόντα Bioselect κάνουν την επανάσταση στην ενυδάτωση και τη φροντίδα του δέρματος, χρησιμοποιώντας μόνο βότανα βιολογικής καλλιέργειας από την κρητική γη. Το γαλάκτωμα σώματος Bioselect αποτελεί τη σημαντικότερη πηγή ενυδάτωσης για την επιδερμίδα.

 Το olive body lotion, με dictamelia, βανίλια και αλόη, με φυσικά συστατικά και βιταμίνες, ενυδατώνει σε βάθος το σώμα. Το dictamelia προσφέρει πολύτιμα λιπίδια, απαλύνει και τονώνει την ξηρή επιδερμίδα. Η φόρμουλα της olive body lotion είναι ενισχυμένη με βιταμίνες Ε και Β5 για έντονη ενυδατική δράση.
Τα Bioselect είναι μοναδική συλλογή φυτικών καλλυντικών προϊόντων, που βασίζονται στο αγνό συστατικό dictamelia, παγκόσμιας μοναδικότητας, δηλαδή στο εκχύλισμα από το δίκταμο, μαζί με extra παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας. Το ελαιόλαδο, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες, τρέφει το δέρμα και ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, και το δίκταμο, ενδημικό της κρητικής γης, δρα αντισηπτικά, αντιγηραντικά και καταπραϋντικά.