Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέες αφίξεις

Ποσιμο υγρό Κολλαγόνο τύπου 1 & 3 ενισχυμένο με βιταμίνη C & αντιοξειδωτικά με Ρόδι της Νeocell.

CollagenC Pomegranate Liquid

Η πιο παλιά εταιρεία στα συμπληρώματα διατροφής με κολλαγόνο, η Neocell από το 1998, τώρα και στην Ελλάδα με το βραβευμένο πόσιμο κολλαγόνο τύπου 1 & 3 σε μπουκάλι των 32 δόσεων 473ml.



ΑΠΟ ΤΟ 1998, ΤΟ ΠΡΩΤΟ-ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΥΔΡΟΛΥΜΕΝΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Το Beauty Collagen+C Pomegranate Liquidσυνδυάζει όλα τα θρεπτικά συστατικά και οφέλη του υδρολυμμένου κολλαγόνου I & III με την αντιοξειδωτική δύναμη του ροδιού και του πράσινου τσαγιού. Το υγρό κολλαγόνο προσφέρει μέγιστη βοήθεια στην συνολική υγεία του σώματος.

Ένα μείγμα από κόκκινα και μπλε αντιοξειδωτικά φρούτα και μούρα (Ρόδι, μύρτιλλο, σαμπούκος, κράνμπερρυ & πράσινο τσάι), και υγροποιημένα ιόντα μετάλλων συμπληρώνουν το προϊόν απογειώνοντας τις δυνατότητές του.

Αντιοξειδωτικό, συμπλήρωμα δίαιτας για απώλεια βάρους, ενίσχυση της καρδιάς, των αγγείων, για αντιγήρανση του δέρματος, τις αρθρώσεις, τα νύχια, τα μαλλιά, της τριχόπτωσης, τους μύες, τους τένοντες, τα ούλα, στη λειτουργία του εντέρου, βοηθάει στη χαλάρωση του ύπνου, στη μείωση της κυτταρίτιδας, στην ενίσχυση της αθλητικής δραστηριότηταςκαι σε πολλά άλλα.

Δεν περιέχει: Λακτόζη, σόγια, σιτάρι, άμυλο, μαγιά, τεχνητά αρώματα.

Η υψηλότερη ποιότητα αποτελεσματικού κολλαγόνου, πλήρως βιοδιασπώμενου, διασφαλίζοντας τη μεγαλύτερη ακεραιότητα, την καθαρότητα και την αποτελεσματικότητα του.

Αποκλειστική Διάθεση: BIOIN
Tηλ. 210 9961300 www.bioin.gr