COOLING FOAM SPRAY SYNTHESI CMYK

Ακόμα ένα μεγάλο φωτεινό ελληνικό καλοκαίρι είναι εδώ! Αν και για εμάς τις γυναίκες, το καλοκαίρι είναι πολύ περισσότερο από μια εποχή. Είναι ένας άλλος τρόπος ζωής! Ήδη πριν καλά καλά βγει ο Μάιος, το μυαλό μας πετάει σε διακοπές, εκδρομές, μπάνια, βόλτες στον ήλιο. Ήδη έχουμε φτιάξει νοερά το σακβουαγιάζ με τα νέα μαγιό, τις εσπαντρίγιες και τους πιο φρέσκους συνδυασμούς χρωμάτων και υφασμάτων που συνθέτουν το φετινό μας summer look.

Τι μένει; Το καλοκαιρινό μας νεσεσέρ: make up, ενυδατική για το πρόσωπο και το σώμα, κρέμες και μάσκες για τα μαλλιά και φυσικά τα αντηλιακά κι αντικουνουπικά μας. Και πάνω πάνω βάζουμε το «σύστημα» αφρός και κρέμα Bepanthol® για να είναι πάντα εύκαιρο μόλις προκύψει ανάγκη. Γιατί δεν θέλει πολύ ο ήλιος να προκαλέσει ερεθισμούς ή ακόμα και εγκαύματα στην επιδερμίδα μας. Τότε αυτό που χρειαζόμαστε είναι η λύση που προσφέρει η Bayer. Και αυτό ακριβώς μας προσφέρει το σύστημα Bepanthol® σπρέι αφρού και κρέμα που λειτουργεί αποτελεσματικά όταν εφαρμόζεται στα σημεία που θέλουμε.

BEPANTHOL CREAM 100gr SYNTHESI 2018 CMYK new

Πρώτα ψεκάζουμε το σπρέι αφρού Bepanthol® που ανακουφίζει άμεσα την επιδερμίδα από το ήπιο έγκαυμα και παρέχει διαρκή ενυδάτωση, ενισχύοντας τη φυσική διαδικασία ίασης του ερεθισμένου δέρματος, χάρη στην προηγμένη νανοτεχνολογία και την προβιταμίνη Β5. Μετά την αντιμετώπιση του ήπιου εγκαύματος, συνεχίζουμε με την κλασσική κρέμα Bepanthol® που γνωρίζουμε πολύ καλά γιατί μας φροντίζει τόσα χρόνια. Η κρέμα Bepanthol® xάρη στο 5% της προβιταμίνης Β5 που περιέχει, ενυδατώνει αποτελεσματικά την επιδερμίδα και υποστηρίζει τη φυσική διαδικασία ανάπλασής της αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας. Επειδή η χαρά της ζωής έχει πάντα στο φόντο μια υπέροχη παραλία και ήλιο, φέτος το καλοκαίρι κάνουμε μια απαραίτητη στάση στο φαρμακείο για το σύστημα, σπρέι αφρού και κρέμα Βepanthol®.

Μάθετε περισσότερα στο www.bepanthol.gr.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
Piktocare Banner 300x300

Flash not installed.

300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr