EAU DE COLOGNE

Η σειρά ΚΟΡΡΕΣ ΑΡΩΜΑ αποκτά την πιο δροσερή, αναζωογονητική της προέκταση με τη νέα συλλογή Eau De Cologne. Έξι [6] κολόνιες που θα δώσουν το ανάλαφρο άρωμά τους στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές ημέρες, χαρίζοντας τόνωση και αίσθηση δροσιάς.

Βασισμένη στις αρχές της αρωματοθεραπείας, η συλλογή Eau De Cologne αναπαράγει διακριτικά μοναδικές ευωδιές της φύσης -άλλοτε με επίκεντρο εξωτικά φρούτα και θερινά πολύχρωμα λουλούδια και άλλοτε δίνοντας σε πιο κλασικά συστατικά μία φρέσκια αρωματική τροπή. H φυσική κατεύθυνση ανάπτυξης της συλλογής είναι δεδομένη -οι νέες κολόνιες τονώνουν και αναζωογονούν το σώμα, χάρη στο «δυναμικό» εκχύλισμα Ginger και τη δροσιστική Αλόη, καθώς ταυτόχρονα παραπέμπουν νοητά σε στιγμές εξίσου αναζωογονητικές και ανέμελες.

Με ποσοστό φυσικού περιεχομένου έως 90%, οι συνθέσεις δεν περιέχουν phthalates, polycyclic-musk compounds [PCM] και nitro-musks, ουσίες χαρακτηριστικές στους διαλύτες και στα σταθεροποιητικά μέσα [fixatives] των αρωμάτων και γνωστές για την υψηλή πιθανότητα πρόκλησης ερεθισμών, τη συσσώρευσή τους στον ανθρώπινο οργανισμό και τη μη βιο-αποικοδομησιμότητά τους.

Οι τίτλοι των νέων Eau De Cologne ΚΟΡΡΕΣ συνδυάζουν τη βασική αρωματική νότα με λέξεις-σύμβολα των ανάλαφρων ηλιόλουστων εποχών.

ΚΟΡΡΕΣ EAU DE COLOGNE 100mL

MANGO CANDY
Η αφετηρία έχει μια καραμελένια γλυκύτητα, ενώ, περνώντας μέσα από floral νότες, καταλήγει σε συνδυασμό εξωτικών φρούτων με κυρίαρχο το Μάνγκο.

LILY BOUQUET
Βιολέτα, Τριαντάφυλλο, Γιασεμί, Ylang Ylang σχηματίζουν αυτό το μπουκέτο από άνθη που ακουμπά ανάλαφρα την επιδερμίδα με δροσερά, ανοιξιάτικα αρώματα.

COCONUT SAND
Η τροπική Καρύδα στην πρώτη γραμμή, περιβάλλεται από Βανίλια Μαδαγασκάρης και Περγαμόντο, στον πιο χαρακτηριστικά καλοκαιρινό συνδυασμό από νότες.

SUMMER WOOD
Η ξυλώδης αρωματική κατεύθυνση σε καλοκαιρινή διάθεση -νότες Κέδρου από μαγευτικές αμμουδιές μαζί με αρώματα Βιολέτας, Ίριδας και Ηλιοτρόπιου.

PURE COTTON
Σε πιο γήινα μονοπάτια, οι νότες από Κεχριμπάρι δίνουν σταδιακά τη θέση τους στον αναζωογονητικό συνδυασμό από Μανταρίνι και Ίριδα σε ένα ανάλαφρο πέπλο πούδρας.

APPLE BLOSSOM
Διακριτικές νότες από φρέσκα φρούτα -Μήλο, Καρπούζι, Ροδάκινο- και υδρόβια λουλούδια εναλλάσσονται στην αρωματική πυραμίδα αυτής της ultra αναζωογονητικής κολόνιας.

ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

PSEF24 300X300 PSEF
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS