PROSYFAPElogo

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 07/12/2020 το webinar με θέμα "Τα νέα δεδομένα στη συσχέτιση των ΜΣΑΦ και της ιβουπροφαίνης στην εξέλιξη της νόσου COVID-19".

Η ημερίδα ξεκίνησε με χαιρετισμό του Πρόεδρου του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, Ανδρέα Γαλανόπουλο, και συνεχίστηκε με εξαίρετους ομιλητές και ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις.

Το συντονισμό ανέλαβε ο κος Στάθης Σκληρός, Γενικός Ιατρός, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας & Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, ο οποίος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο θέμα των fake news μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αρχικά ο κος Θεοκλής Ζαούτης, MD, MSCE, PhD, Καθηγητής Παιδιατρικής & Επιδημιολογίας, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Πενσιλβάνια, Τμήμα Λοιμωδών Νοσημάτων, The Children’s Hospital of Philadelphia, Επιστημονικός Διευθυντής του Κέντρου Κλινικής Επιδημιολογίας & Έκβασης Νοσημάτων, ανέλυσε πώς τα ΜΣΑΦ και η ιβουπροφαίνη συσχετίζονται στην εξέλιξη της νόσου Covid-19, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα.

Συνεχίζοντας ο κος Δημήτριος Κούβελας, Καθηγητής Φαρμακολογίας & Κλινικής Φαρμακολογίας, Διευθυντής Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας, Ιατρική Σχολή Α.Π.Θ., παρουσίασε και ανέπτυξε ποιοι είναι οι μύθοι και ποιες οι αλήθειες σε σχέση με τα αντιφλεγμονώδη. Το webinar διοργάνωσε η εταιρεία Reckitt Benckiser σε συνεργασία με τον όμιλο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ.

Για τα μέλη του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, το video του webinar έχει αναρτηθεί στην “Ακαδημία Green Pharmacy”.

Περισσότερα για την “Ακαδημία Green Pharmacy” αλλά και screenshots από το webinar μπορείτε να βρείτε στο website του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ www.prosyfape.gr

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian

Flash not installed.

300X300pharmacorner
300x300 VELTRAS