300x300 FBpost PaPei20

Ο νέος κύκλος μαθημάτων του Προγράμματος εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στη Διοίκηση Φαρμακείου, που σχεδιάστηκε και υλοποιείται από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ξεκινάει στις 6 Απριλίου 2020.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Στόχος του Diploma in Pharmacy Management είναι να καλύψει τις επιμορφωτικές ανάγκες του σύγχρονου φαρμακοποιού στον χώρο της αποτελεσματικής Οργάνωσης ενός φαρμακείου και της επιτυχούς Διοίκησής του.

Για τον σκοπό αυτό έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε αξιοποιώντας όλο το φάσμα των δυνατοτήτων των σύγχρονων τεχνολογιών μάθησης, να παρέχεται μια μαθησιακά πλούσια και επιστημονικά άρτια εκπαιδευτική εμπειρία.

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το πρόγραμμα καλύπτει βασικές αρχές στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων, με ιδιαίτερη έμφαση στις ιδιαιτερότητες του απαιτητικού χώρου του φαρμακείου και σεβασμό στον επιστημονικό του χαρακτήρα.

Οι γνωστικοί άξονες αναφοράς του Diploma in Pharmacy Management ανταποκρίνονται στις βασικές λειτουργίες και αρμοδιότητες ενός σύγχρονου φαρμακείου και, ειδικότερα, αναπτύσσονται σε:

- Αρχές Οργάνωσης & Στελέχωσης Φαρμακείων

- Εισαγωγή στο Μάρκετινγκ και την Προβολή Φαρμακείων

- Ενθουσιάζοντας τον Πελάτη του Φαρμακείου

- Αρχές Χρηματοοικονομικής Διοίκησης Φαρμακείων

- Σύγχρονη Διαχείριση Προϊόντων Φαρμακείου και Merchandising

- Σχεδιασμός & Εκπόνηση Επιχειρηματικού Σχεδίου Φαρμακείου

Επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Μάρκος Τσόγκας, Επίκουρος Καθηγητής Τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Πειραιώς.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες φαρμακοποιούς που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στη διοίκηση επιχειρήσεων, πτυχιούχους φαρμακοποιούς που αναζητούν διεξόδους καριέρας και φοιτητές Φαρμακευτικής. Στηρίζεται σε ένα από τα πιο σύγχρονα και εύχρηστα εκπαιδευτικά λογισμικά ηλεκτρονικής μάθησης και οι σπουδαστές έχουν πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό από τον προσωπικό τους υπολογιστή, tablet, καθώς και το κινητό τους τηλέφωνο.

Το Πρόγραμμα πιστώνεται με 18 μονάδες ECVET (Ευρωπαϊκό Σύστημα Ακαδημαϊκών Μονάδων για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση) και με 16 ΜΟΡΙΑ συνεχιζόμενης εκπαίδευσης ΙΔΕΕΑΦ (Ινστιτούτο δια βίου εκπαίδευσης και επαγγελματικής ανάπτυξης φαρμακοποιών).

Έναρξη μαθημάτων: 6 Απριλίου 2020

Εγγραφές: Έως 3 Απριλίου 2020


Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο http://ems.unipi.gr/home-pharmacy/

 

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS